Sjajan izgled za svaku priliku - Men`s Health

Sjajan izgled za svaku priliku

KANCELARIJA
Izgled: taman džins, džemper i blejzer

Kako da nosite: Ako vam je dozvoljeno da nosite džins na posao potrudite se da bar izgleda pristojno. Zato izaberite taman klasičan par farmerki koji skoro podseća na pantalone. Iskombinujte ih uz košulji, džemper na okruglinu i blejzer tamne boje.

Ključni komad: Džins. Oni su onsovni komad svakog ormana i mogu da se kombinuju uz skoro sve.

OPUŠTENI PETAK
Izgled: Isti taman džins, flanelska majica i džemper.

Kako da nosite: Opušteni petak ne znači neuredan. Ako nosite farmerke izaberite uži kroj, koji će podjednako odavati utisak ozbiljnosti. Flanelska majica odličan je odevni komad za vikend, zato je za kancelariju upotpunite sa džemperov na V izrez.

Ključni komad: Džemper. Kompletnom izgledu daće moderan a dovoljno poslovan efekat.

PUTOVANJE
Izgled: Isti džemper, svetle pantalone, majica i džemper na zakopčavanje.

Kako da nosite: Kada ste u pokretu najbitnija je udobnost. Uspešni putnici biraju komade koji mogu da se nose više puta i neće se izgužvati previše tokom puta. Klasičan par svetlih pantalona, majica i džemper na zakopčavanje idealna su kombinacija, pogodni su za put s obzirom da možete da skidate slojeve u skladu sa temperaturom, a i olakšate kofer.

Ključni komad: Majica. Poslednji sloj autfita.

UPOZNAVANJE RODITELJA

Izgled: Teksas košulja, crna kožna jakna i farmerke.

Kako da nosite: Svaki muškarac bi trebalo da poseduje klasičnu crnu kožnu jaknu u svom ormanu. Ona prosto ostavlja dobar utisak na okolinu, plus predstavlja večnu klasiku koja može da se nosi na mnogo načina. Obucite je sa košuljom, farmerkama i ležernim cipelama. 

Ključni komad: crna kožna jakna. Pogodna za skoro sve prilike, podjednako ide uz sve, a odavaćete utisak čoveka od stila, kao i sigurnost.

Pročitajte i  Gljivične infekcije stopala - „atletsko stopalo”

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *