5 načina da nosite blejzer - Men`s Health

5 načina da nosite blejzer

VEČERA
Nestrukirani blejzeri izgledaju klasično i svedeno, ali su i veoma udobni. Obucite ga preko pletenog džempera, a dole možete da izaberete pantalone, farmerke ili čak bermude. Slojevito oblačenje je pogodno za period kada još ima sunca, dok će vas vuna dovoljno ugrejati u večernjim časovima.

VENČANJE PRIJATELJA
Uštedite novac kupivši jednu odevnu kombinaciju za venčanja, u kojoj možete samo da varirate u izboru gornjeg dela koji biste nosili ispod blejzera. Pamučna bela majica V izreza može da dođe u obzir, a pantalone neutralne boje i mokasine aposlutno savršeno kompletiraju čitavu kombinaciju.

VEČERA SA DEVOJKOM
Ako planirate da izvedete devojku odmah nakon posla, postoji način da uštedite trud i vreme. Ponesite sa sobom džemper V izreza i mokasine i napravite izmene autfita odmah nakon radnog vremena. Džemper možete da obučete preko košulje, ispod blejzera, dok ćete cipele za posao zameniti opuštenim, a opet elegantnim mokasinama.

LEŽERAN STIL ZA KANCELARIJU
U ovom slučaju vam treba sličan izgled kao i u prethodnoj stavci. Odlučite se košulju i kravatu preko kojih biste obukli džemper i blejzer, a za donji deo biste mogli da izaberete farmerke i neke ležernije cipele. Idealan izgled za kancelariju, poslovne sastanke, ali i večere sa partnerima.

VIKEND OD JUTRA DO MRAKA
Ležeran izgled koji možete da napravite džinsom malo podvrnutim na krajevima i majicom sa printom, upotpunite teget blejzerom, a za obuću izaberite elegantnije patike, koje bi mogle da prođu i kao cipele u večernjim časovima. Kada dođe vreme za provod, podvrnite rukave, odvrnite nogavice, podignite kragnu i krenite.

Pročitajte i  3 modne greške koje ne smete da napravite
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *