Dobre modne odluke - Men`s Health

Dobre modne odluke

IZGLED BROJ 1
Opasno uglađen! Nenad kaže: “Mislim da je davno proslo vreme pretpostavke da ako se radi o poslovnom izdanju ono mora  biti uniformisano i dosadno. Odlučite se za tamnu varijantu koja će ispratiti liniju vašeg autfita i učiniti da izgledate trendi i ozbiljno u isto vreme. Čak će i maramica u džepu dobiti novu dimenziju. I ne zaboravite torbu preko ramena. Mali trik za podmlađivanje.”
Ana kaže:”Nešto vrlo zanimljivo se događa kada se pomešaju inspiracija vintage stilom, kraljevski detalji i veoma savremene forme. To deluje istovremeno jako seksi i džentlmenski, kako zbog vune i satena, tako i zbog otmenog spoja tamno sive, ljubičaste i braon. Interesantan je elegantan efekat postignut košuljom i kravatom od identičnog materijala.”

 

IZGLED BROJ 2
Doterano ležeran… Dalibor kaže: “Kao i uvek, farmerke su te koje definišu izgled kao opušten. Ništa ne ide bolje uz teksas od obične bele majice, koju smo ovom prilikom delimično kamuflrali velikim udobnim kardiganom koji se kopča kao kaput đubretarac.”
Ana kaže:”Možda nije sasvim objektivno ovo što ću reći, ali deluje mi kao da je muška ešarpa uvek hod po tankom ledu. Dok potrefite zlatnu sredinu izbegavajući hipi komunu ili izgledate kao Džastin Timberlejk pre pet godina, pitanje je gde ćete zalutati, a vrlo je verovatno da ćete se zaneti i zanemariti ostatak outfita. Najbolje je da se, uz ešarpu, držite jedostavnih klasika- kakvi su upravo ovaj blago isprani džins i rebrasti džemper. Lično više volim da vidim barem jedan malecni modni detalj na muškarcu, ali nema žalbe, ovaj izgled je sasvim korektan.”

Pročitajte i  #Instagram: 4 najbolja načina da nosite sportski sako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *