Izabrati kožnu jaknu - Men`s Health

Izabrati kožnu jaknu

LOŠI MOMCI
Nakon toga, obukao ju je Marlon Brando kao Džoni Stebler u filmu „Divlji“, sada već davne 1953. godine.

Otkrijte i: 5 jednostavnih načina da vežete šal

I to je bilo dovoljno. Najednom, od dela uniforme vojnih snaga kožn jakna je postala znak za buntovnika i sastavni deo odeće svakog „opasnog“ momka.

STIL
Danas, kožne jakne se mogu pronaći u najrazličitijim oblicima, dužinama i s brojnim rajsferšlusima, pregradam, džepovima, u različitim bojama i stilovima.

Saznajte i: Kako izabrati pravu košulju

Može biti jednostavna, prilagođena poziranju u  gradu, ili s funkcijom da ugreje tokom dugih vožnji na motoru. Ipak, što je izbor veći, to je teže pronaći pravi model, koji spaja sve naše potrebe.

KAKO PRONAĆI PRAVU

Kada birate kožnu jaknu, pronađite onu koja je dovoljno komotna da ne ograničava vaše kretanje, na šta utiče koliko je uska u predelu grudi i ramena. Međutim, potrudite se da pronađete neku koja nije preuska, ali je bolje da se pripija uz telo onoliko koliko je potrebno da bi istakla definiciju vašeg tela i ostala udobna.

Saznajte i: Saveti za kombinovanje različitih dezena

Naravno, danas je važno da jakna bude praktična, odnosno da može lako da se kombinuje s različitim stilovima i da njeni džepovi imaju dovoljno prostora makar za mobilni telefon. Ispod jakne vam se može videti sportska majica, košulju i kravata… Štagod.

Kožna jakna sama po sebi je dovoljna da izgledate skockano i privlačno.

Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još atraktivniji!

Pročitajte i  Košuljom naglasite muževnost
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *