Detalji za evoluciju - Men`s Health

Detalji za evoluciju

AKO IMATE 20… UPEČATLJIV NAKIT
Diamonds are girl’s best friends! Za muškarce – tu je čelik! Ako ste mislili da je nakit samo za žene, propustili ste nekoliko modnih lekcija. Muški nakit je grub, a ako i niste neki grubijan, glomazni predmeti kakvi su u trendu, stoje bukvalno svakom. Crna koža je nezaobilazan materijal i za ogrlicu (konačno je vreme da zaboravite na svoj zlatni lančić). Privesci u obliku sidra prate mornarski trend. U zvaničnim prilikama, neka vam iz rukava uskog crnog sakoa, kao pravom rokeru, izviri dugme sa kožnim detaljem. Svi aktuelni predmeti izgledaju grubo obrađeni, čvrsti, a i dalje su tu i oni iznošenog izgleda. Kada krenete sa jednim, nećete moći da stanete. Zato, ako vidite neke predloge modnih kreatora i učini vam se da nikad nije previše – nemojte mnogo da se uživite!

AKO IMATE 25… LAGANE PATIKE
Pitate se kako smo našli ovoliko sličnih patika? – Lako! One su bukvalno svuda: Kožne, lakovane, platnene, presvučene pvc-om, plastične, gumene… a bele! Dva su osnovna pravca – „na lepljenje“ i varijacije „starki“. Kada trčite, nosite vaše Air Max, ali ne propuštajte nijednu drugu priliku da nosite neki od ovih modela i budete u trendu. Kupite dva para i nosite ih svuda. Uklapaju se u sve aktuelne trendove, i savršeno idu i uz prolećna odela i uz farmerke. A ako niste znali, devojke poštuju našu zaluđenost sportskim patikama, ali žive za trenutak kada ćemo ih se osloboditi zauvek. Dakle: za fudbal i piće sa ortacima su idealne, ali za izlazak sa devojkom … pokažite joj da imate stila.

AKO IMATE 30…NAOČARE
One su naše drugo lice. Po naočarima koje nosite može da se zaključi ponešto o vama. Da ste, na primer, zarobljeni u jednom vremenu, ili da ste pravi trendseter. Na ovom polju moda se okreće za …dosta stepeni. Probajte da se bar malo odvojite od svojih „brzih“ naočara, jer ramovi u stilu Klarka Kenta su apsolutni hit ove sezone. Retro dizajnirani, puni, plastični ramovi, u nijansama boje meda, prate sve prolećne trendove. Bez obzira na to da li se osećate kao supermen, tajni agent ili špijun u mantilu, pronaći ćete okvir koji odgovara vašem licu, a ovakve naočare stoje svakom. U buntovnički izled ulazi kontra efekat. Ove sezone, glavni adut buntoničkog izgleda su „mirne“ naočare, kao kontrast „nemirnoj“ odeći. Dosadno je kada je sve u istom fazonu.

Pročitajte i  Kako se rešiti neželjenih dlačica iz nosa i uha

AKO IMATE 40… KLASIČAN SAT
Ovde je 1:0 za muškarce. Sat je iskonski muški detalj. Znamo da ste prešli sve faze, uključujuči i onu obaveznu – „ne nosim sat“. Gledanje u mobilni telefon je ok (ako ste student) i, sat možda jeste izgubio svoju osnovnu funkciju, ali priznaćete da je godinama srastao sa našom rukom. Ako ste već iskusan poslovni čovek, znate o čemu pričamo, ali ako tek zakoračujete u novi svet, shvatićete da se bez sata ne može, i da dosta govori o vama. Aktuelni su veći satovi. Što znači većeg prečnika, većih brojeva i većih kazaljki. Međusobna nesrazmernost ovih elemenata je u trendu, ali za ozbiljnije prilike, ipak izaberite sat skladnih proporcija. Naš predlog su crno-beli klasični modeli u savremenom duhu, a u trci za pobedu, crni kožni kaiš je bio ubedljivo prvi. Ako volite metal, pronađite narukvicu po svom ukusu, a časovnik ove sezone obucite u kožu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *