Rock star moda - Men`s Health

Rock star moda

Na osnovu fotografije sa revije Džona Varvatosa odabrali stvari koje možete zadržati u ormaru i za narednu sezonu. Boje su crna, siva i tamne pastelne nijanse braon, zelene i ljubičaste, a modeli i detalji koji su zaživeli ove sezone nastavljaju svoj put i u sledećoj.

POGLED U MODNU BUDUĆNOST
Paleta boja je neizbežno mračna, akcenat je na krupnim detaljima od srebra (na rukvice) ili zlata (satovi), ali rok buntovnik naredne jeseni nosiće i klasične komade poput smokin ga, plišanih pantalona i usko krojenih kaputa. Dugi džemperi na kopčanje ostaju kao opcija, čak i umesto jakne. I dalje je aktuelna ideja “odeće sa pričom”.

YES SMOKING!
Pliš, saten, sjaj i crna boja aktuelni su već čitavu večnost tako da će ovakvo večernje odelo izdržati više od par sezona, a u sledećoj zimi mračnog dekadentnog šika je jednostavno neizostavno. Smoking poput ovog objedinjuje sve navedeno, i pravo je vreme da sebi nabavite upečatljiv komad klasične elegancije.

ROKER I DŽENTLMEN
Ako ovo niste kupili ove sezone obezbedite se za sledeću. Uz poslednje izdisaje hladnog vremena džemper sa reverima možete nositi i umesto jakne. Crna majica sa printom je obavezna! Zamenite natpise i slike vašeg omiljenog benda izmišljenim rok herojima.

DO SITNIH (I KRUPNIH) DETALJA
U detalje vredi ulagati. Ako su dobri i ako umete da ih nosite, ostatak garderobe će pratiti priču. Sat treba da je što upadljiviji, linije naočara retro. Ešarpe su svoje mesto čvrsto zauzele i od sezonskih prešle na višegodišnji stupanj razvoja.

“PAPA WAS A ROLLING STONE”
Šešir je već aktuelan detalj, a sledeće sezone bez njega nemojte nigde da krenete. Probajte i pantalone sa vintaž detaljima u antracit sivoj i uvucite ih u čizme od tretirane kože. Kada ih već nosite – neka se vide!

Pročitajte i  5 modnih pravila koje znaju svi stilizovani frajeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *