Pantalone u svim bojama - Men`s Health

Pantalone u svim bojama

Onda vam ove jeseni ne bi nikakv problem trebao biti komad odeće kao što su crvene pantalone.

Nadolazeća sezona je kada su pantalone u pitanju odvažnija, svetlija i puna boja i to jarkih boja. Sada shvatate zašto je odvažnija, jarke boje i pantalone? Ukoliko pratite trendove to je glavni trend.

Sakoi koji su hit kada je u pitanju gornju deo ne odstupaju od klasičnog kroja ali ni klasičnih boja, uglavnom tamnih, isto je i sa kaputima i jaknama. Upravo zbog situacije na gornjem delu tela, akcenat je ove jeseni stavljen na često zapostavljen donji deo, farmerke i pantalone.

Sa standardnim bojama pantalona, klasičnih plavih, sivih, crnih, jednostavno tamnih, bilo je lako upariti košulju i majicu sa printom.
Naročito tokom letnjih meseci kada su aktuelne drečave boje u svim nijansama. Međutim, sada je pravo vreme da pokažete smelost kada je outfit u pitanju.

Jesenja sezona donosi čitavu paletu boja, pantalone su i ove jeseni plave ali drečavo plave ili petrolej plave, ljubičaste sa primesama sive ili jednostavno zaista ljubičaste, žute, narandžaste i crvene!
Crvena boja cigle, zagasito crvena, vatreno, drečavo, sve varijante. Ovaj apsolutni trendovski komad odeće ove jeseni u muškoj modi pokazuje odažnost i samouverenost i govori sam za sebe: Ne, nemam baš nikakav proble sa tim što su sve oči uprte u mene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *