Kratko i uredno: 5 frizura koje će osvojiti 2019. godinu - Men`s Health

Kratko i uredno: 5 frizura koje će osvojiti 2019. godinu

Stižu loše vesti za sve ljubitelje duge kose i lokni, sudeći po trenutnim trendovima kratka i “zategnuta” frizura (ponovo) zauzima svoje mesto pod reflektorima. Ali ne brinitie, svi koji vole “čupavi i neuredni” hipsterski stil i dalje će moći da se oslone na puštanje brade – taj trend još uvek vlada.

“Muškarci sve češće pitaju koja je nova hit frizura koju furaju poznate ličnosti”, objašnjavaju frizeri širom sveta. Sudeći po onome što eksperti iz ove oblasti tvrde, u 2019. čeka nas mnogo kratkih frizura, ostrih prelaza i mogući povratak anderkatova (ako su ikada i otišli sa stilske scene).

1. “Skin fade” zalizana unazad (u stilu Breda Pita)

Kako se čini, ova frizura nikada neće izaći iz mode. Poznati holivudski glumac popularisao je tokom snimanja ratnog spektakla “Fury”, a potom je osvojila svet. Njen veliki povratak u svet stila očekuje se sledeće godine.

2. “Skin fade” spljoštena na temenu (u stilu Vila Smita)

Svi se sa nostalgijom sećamo hit humorističke serije “Princ sa Bel Ela” koja je pokrenula glumačku karijeru Vila Smita. Verovali ili ne, frizure koje je “ekipa” nosila početkom 90-ih godina prošlog veka ponovo se vraćaju u modu!

3. “Skin fade” sa oštrim uglovima (u stilu Sonija Bila Vilijamsa)

Zvezda reprezentacije Novog Zelanda i popularnih “Čifsa” Soni Bil Vilijams, jedan je od najpoznatijih ragbista na svetu. Nije ni čudo što veliki broj muškaraca skida baš njegov imidž – kratka, sređena frizura sa oštrim ivicama i uglovima.

4. “Skin fade” pompadur (u stilu Džordža Klunija)

Ova frizura dobila je naziv po čuvenoj Madam Pompadur, ljubavnici kralja Luja XV. Iako postoje razne varijacije u načinu nošenja ove frizure – ona se uglavnom zasniva na podizanju kose iznad čela, koja se potom usmerava ka potiljku ili u stranu. Frizura koju je nekada nosio i Elvis, sada savršeno pristaje holivudskoj legendi Džordžu Kluniju.

Pročitajte i  Kako kafa utiče na zdravlje?

5. “Skin fade” sa obrijanom linijom (u stilu Izrael Folaua)

Nešto sportskija varijanta, za ovaj imidž opredeljuju se “loši momci” koji žele da svojom frizurom pošalju jasnu poruku – zato nije čudo da se za nju opredelio Izrael Folau, jedan od najboljih arijera u svetu ragbija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *