5 načina da nosite podvrnuti džins (VIDEO) - Men`s Health

5 načina da nosite podvrnuti džins (VIDEO)

METOD#1: NABORANI DŽINS

Farmerke sa naboranim nogavicama su najnoviji modni trend kod muškaraca. Da biste postigli ovaj stil koji je svoju premijeru imao tokom 1920-ih godina, potrebno je da izaberete skinny model farmerki sa malo dužim nogavicama. Kada ih obučete preko nekog od jesenjih modela cipela kao što su chelsea ili chukka dobićete željeni, pomalo neobavezni izgled za pohvalu.

Džins vodič: 6 najboljih modela za vašu građu

METOD#2: DUBOKI PREGIB

Ovaj „old school“ stil kreiraće klasičan mačo, radnički izgled. Zbog toga što pripada casual segmentu mode, ne preporučuje se da ga nosite u previše zvaničnim prilikama.

METOD#3: PREGIB OD 5 CANTIMETARA

Ako ste niži rastom sigurno ste čuli savete da nikako ne podvrćete džins jer ćete izgledati još niže. To nije istina, samo trebate da znate kako da podvrnete farmerke na suptilan način. Ovaj trik se preporučuje muškarcima svake visine. Počnite tako što ćete pregib prvo saviti sa 7 cantimetara a zatim uradite još jedan pregib koji će biti dugačak oko 5 cantimetara.

Saznajte i Kako pravilno nositi zavrnute rukave?

METOD#4: PINROLL

Obucite svoje ravne farmerke i ispravite se u stojećem položaju. Savijte prvo porub a zatim podvrnite nogavicu za još 2 cantimetra. Tu postoji trik sa gumicom koju možete staviti iznad poruba kako pregib ne bi spadao tokom pokreta.

METOD#5: DVOSTRUKI PREGIB

Želite da znate kako da presavijete farmerke na najlakši mogući način? Ovaj način je jednostavan, brz i ostaje dugo vremena postojan. Dvostruki pregib će vam dati retro izgled u rokabili duhu 60-ih godina prošlog veka.

D.R.

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Pročitajte i  Probijte led

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *