Stil

  Letnji modni saveti: Kako izabrati odgovarajući kupaći kostim?

  0 10.07.2018.

  Pokažite da imate stila čak i na godišnjem odmoru.

   

  Izbor adekvatnog kupaćeg kostima zavisi od vaše visine, građe i naravno vašeg stila. Međutim, budite oprezni prilikom kupovine jer je tržište preplavljeno modelima sa različitim printevima, fluorascentnim bojama i onima sa prevelikim krojevima koji će vas bukvalno progutati.

  Za većinu muškaraca izbor kupaćeg kostima nije previše važan izbor, međutim pravilan izbor ovog odevnog komada itekako može da utiče na vašu pojavu na nekoj od plaža ili gradskih bazena. Ovo su neki od osnovnih saveta koje trebate da znate prilikom odlaska u šoping.

  MAN IN BLACK: Kako nositi crnu boju preko leta

  DUŽINA

  Odgovarajuća dužina šortsa je ključna stvar za dobar izgled. Šorts ne bi smeo biti duži od 5 cantimetara iznad vašeg kolena dok ste u stojećem položaju. Ukoliko je kupaći šorts duži, kreiraće izgled da ste niži nego što zapravo jeste. Ako ste niži rastom birajte modele koji će biti dugi do polovine vaših butina. To će uticati da vaše noge vizuelno izgledaju duže.

  STRUK

  Elastični pojas na šortsu, iako pružaju dozu komfora, utiču da vaša silueta bude veća. Ravan pojas sa kopčom će uticati da izgledate vitkije. Birajte modele sa prilagodljivim pojasom koji će biti prozračni i lako prilagodljivi vašoj građi.

  Otkrijte i 4 modela majica na bretele za vrele letnje dane

  STIL

  A zatim na red dolaze boje i printevi. Tu do izražaja dolazi vaš lični ukus i stil. Postoje neka osnovna pravila, poput recimo toga da sitni printevi predstavljaju malo konzervativniji pristup modi, dok veće šare i printevi spadaju u kategoriju statement komada. Međutim, naravno ova pravila ponekad možete i da prekršite u zavisnosti od vašeg modnog ukusa.

  Pogledajte neke od naših predloga koji će vam pomoći da budete muškarac od stila ovog leta.

   

   

  Saznajte i LETNJI MODNI DIKTATI

   

   

  D.R.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajStil