Biti frajer na 35 stepeni - Men`s Health

Biti frajer na 35 stepeni

BUBULJICE NA LEĐIMA ODBIJAJU DA ODU

Ne dopustite da akne po vašem telu zasene trbušnjake na kojima ste mukotrpno radili u teretani. Salicilna kiselina, čest sastojak u preparatima za čišćenje lica koji se kupuju u parfimerijama ili bez recepta u apotekama biće najjednostavnije sredstvo za čišćenje bubuljica, garantuju dermatolozi. Postoje brojni preparati za telo koji dodaju ovu kiselinu koja efikasno prodire u deblju kožu na grudima i leđima.

SUMMER STYLE: Kako da izgledate lepo i na +30

KOŽA LICA VAM SE BRZO MASTI

Kombinacija znoja i masne kože kao rezultat ima čelo koje se sjaji čineći da neprestano izgledate kao šmokljan. Za borbu protiv ovog “pubertetlija na dejtu” efekta, bitno je da kupite kremu za lice koja je specijalno formulisana za masnu kožu i koja pruža matirajuće dejstvo. Neke skupe su obogaćene gelom u prahu koji se zove aerolit, a koji može primiti četiri puta svoje težine u ulju. Potpuno su okej i one koje možete da kupite u supermarketima dok god ih redovno nanosite svakog jutra.

KOSA VAM IZGLEDA KAO DA STE JE PRALI NAFTOM

Lojne žlezde su najgušće koncentrisane na vlasištu kose, pa zbog toga u leto imamo tešku, masnu kosu i pahuljice peruti na glavi i ramenima. Srećom, tržište je preplavljeno šamponima koji obećavaju “osvežavajuće” dejstvo pa na posao nećete stiće sa slepljenom frizurom provincijskog vozača autobusa.

Šta obući za festival: 5 komada za urbani letnji stil

SUNČEVI ZRACI VAM STVARAJU PREVREMENE BORE

Verovatno ste već mnogo puta čitali da zračenje od sunca može da “izmori” kolagen u vašoj koži, a to je protein koji se bori protiv bora. Osvetite se koristeći bilo koji kvalitetan preparat sa vitaminom C, savetuju dermatolozi. U jednoj studiji iz Japana otkriveno je da ovaj antioksidans podstiče proizvodnju proteina koji prirodno “peglaju” kožu.

Pročitajte i  Kako da vaše bele košulje ostanu bele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *