Neprijatnija strana leta: Rešite problem fleka ispod pazuha - Men`s Health

Neprijatnija strana leta: Rešite problem fleka ispod pazuha

ZAMENITE POTKOŠULJU

Vaša jeftina pamučna potkošulja će zarobiti vlagu tamo gde znoj izbija: između pazuha i tkanine. Zato se malo otvorite i nabavite sebi kvalitetniji donji veš od dobrog materijala koji će apsorbovati znoj i na kome se neće zadržati beli mineralni sloj. Tako ćete biti sigurni da će vaša košulja ostati bezbedna od fleka kada se situacija zagreje.

Pročitajte i Zašto se neki ljudi znoje više od drugih?

PROČITAJTE SASTAV

Aluminijum u nekim antiprerspirantima može izazvati sebum, masnu supstancu koju proizvodi vaš telo, koji će se zalepiti na tkaninu i napraviti fleku. Odlučite se za dezodorans bez aluminijuma. Ako vam previše vlage stvara muke, nabavite dezodorans koji smanjuje znojenje, ali obratite pažnju na to da i on bude bez aluminijuma.

IZVUCITE SAKO ZA HITNE SLUČAJEVE

Uprkos vašim najboljim naporima da to sprečite, mokri krugovi ispod pazuha ipak mogu da se pojave. Zato, umesto da provedete 10 minuta u toaletu sušeći pazuhe na sušilici pre važnog sastanka, obucite sako koji ste čuvali u kancelariji za svaki slučaj. Ili uvek imajte čistu složenu košulju u fioci, za hitne slučajeve. Sačuvaćete svoje pazuhe od znatiželjnih očiju i izgledati bolje na svojoj prezentaciji.

Učite od najboljih britanskih stilista: 8 modnih trikova za savršen izgled

BONUS!

Skinite žute fleke sa majice Imate omiljenu majicu od koje ne želite da se rastavite? Ne hvatajte se za izbeljivač – ukloniće agens u tkanini koji belu košulju čini još beljom, a rezultate će biti dosadna sivkasta nijansa. Umesto toga, pomešajte supenu kašiku belog sirćeta sa pola šolje vode da biste potopili majicu pre nego što je bacite na pranje u mašinu.

Pročitajte i  Lice kao sa naslovnice
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *