MAJICE KOJE SU ZAUVEK U MODI: Simbol kvaliteta i udobnosti - Men`s Health

MAJICE KOJE SU ZAUVEK U MODI: Simbol kvaliteta i udobnosti

Model Consenso Italy je je jednostavan, a opet veoma upečatljiv. Dostupan je u čak 7 različitih boja, i pogodan je za sve generacije. Ovaj model je dostupan u veličini do 3XL, a njegova cena je 2490 rsd. OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Pruge su veoma aktuelne ove sezone! Model Rugatchi Polo je veoma originalan, dostupan je u sjajnim kombinacijama, i neverovatno je udoban. Ovaj model nema kragnu, te je idealan za muškarce koji vole svedenost i jednostavnost. Cena majice je 2890 rsd, OVDE je možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Model Baci & Abbracci Polo je mnogima favorit! Dostupan je u pravim letnjim bojama – plavoj, žutoj i crvenoj. Ovaj model je takođe izrađen od 100% pamuka, i dostupan je u veličinama do 3XL. OVDE možete poručiti vašu majicu, po ceni od 2890 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Ukoliko ipak volite živopisne boje, ali i kragnicu, model Rugatchi Polo ima modele i za vas. Majice su veselog dezena, sa aktuelnim prugama, i dostupne su u mnogo različitih varijanti. Njihova cena je 2890 rsd, OVDE možete pogledati i poručiti modele, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

 

Celokupan asortiman, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

Pročitajte i  PROLEĆNA KOLEKCIJA ITALIJANSKE OBUĆE: Ovi modeli će da vas oduševe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *