Šarmer starog kova: Džordž Kluni - Men`s Health

Šarmer starog kova: Džordž Kluni

Možda ga nećete naći na listama najbolje odevenih muškaraca, ali se ne može osporiti da je čovek od stila, i da ima priličan uticaj ne samo na publiku, već i na kolege.

Na crvenom tepihu izgleda besprekorno. Na takvim ceremonijama, u sivom odelu znao je da zaseni i mnogo mlađe kolege od sebe, poput Rajana Goslinga i Bredlija Kupera.

Heroji modne današnjice: Dejvid Gandi

Njegov favorit jesu leptir-mašne. U suštini, postale su njegov zaštitnik znak. Kada ne nosi ni kravatu ni leptir-mašnu, onda ostavlja nekoliko gornjih dugmadi košulje otkopčano. Neki strani stilisti i novinari šale se da je to deo njegovog celokupnog imidža zvanog „Imam kuću na jezeru Komo i ceo moj život je jdan veliki odmor“.

Kluni je fan crnih košulja. Na mnogim Klunijevim fotografijama videćete da nosi crnu košulju kao izraz formalnog načina oblačenja. Kada se na to doda njegov preplanuo ten, dobija se dobitna kombinacija.

Stil za sva vremena: 6 filmskih uloga koje su oblikovale mušku modu

Klunijev omiljeni kreator je Armani. Osim što mu je kreirao odelo za venčanje sa sadašnjom suprugom Amal (Alamudin) Kluni, Armani je Klunijev izbor kada su u pitanju odela na crvenom tepihu. I, nema greške. Armanijeva odela na Kluniju ne štrče, zajedno sa njim pokazuju stav.

 

Postoji i jedan detalj koji svečanoj, isto koliko i opuštenoj varijanti u odevanju Džordža Klunija, daje šmekerski „touch“. To su naočare za sunce. Ako mu nisu na licu, onda su zakačene za gornji džep košulje ili sakoa. Neki bi rekli da je suvišno, ali… uopšte ne izgleda toliko loše.

Pročitajte i Modni postulati pravih džentlmena

Kluni je i brend ambasador „Omega“ satova, što znači da ćete na njegovoj ruci videti samo ovaj brend. Ljubitelj je električnih automobila. Strani mediji pišu da Kluni miriše na „Creed Green Irish Tweed“, ili na „Mediterraneo Carthusia“ parfem.

Pročitajte i  7 načina da vaš dom bude topliji tokom zime

Naravno, stil se ne može odvojiti od onog ko ga predstavlja. Zato se Kluni ne libi da pokaže i svoj smisao za humor, a ne plaši se da pred kamerama napravi i neku „smešnu facu“. Neki bi rekli da je to znak samopouzdanja, što je takođe važan deo stila i stava.

Izvor: biz life

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *