Kraljevska moda na venčanju godine - Men`s Health

Kraljevska moda na venčanju godine

Iako je samo venčanje propraćeno iz svakog mogućeg ugla, mi vam danas donosimo osvrt na najbolje obučene muške zvanice. Čak i u slučaju ovako ograničenog dres koda, moglo se videti svašta od aristokratskog pristupa sa trodelnim odelima do militari nasleđa britanske armije.

DEJVID BEKAM

Beks uvek izgleda neobavezno cool, čak i kada nosi trodelni sako kuće Dior Homme. Njegov izbor kontrastnih boja između prsluka i sakoa i pantalona sa druge strane sa detaljima poput džepnog zlatnog lanca i club sunčanih naočara učinile su ga najkomentarisanijim gostom venčanja i po mnogima najlepše obučenim u ovoj prilici.

 

Modni raport sa najznačajnijeg crvenog tepiha: Oskari 2018

IDRIS ELBA

I Idris se opredelio za klasično trodelno odelo. Za razliku od Bekama čiji je sako bio nešto duži poput fraka, poznati britanski glumac se odlučio za kraći teget sako, belu crisp košulju i lakovane plave cipele.

 

DŽORDŽ KLUNI

Stari zavodnik je ovaj put favorizovao nežnije letnje nijanse noseći svetlo plavo odelo. Nešto kraći sako kombinovao je sa kravatom u svetlim žućkastim tonovima sa džepnom maramicom od istog matrerijala i printa kao kravata.

 

TOM HARDI

Sveže obrijane glave za potrebe snimanja filma o popularnom mafijašu Al Kaponeu, Tom Hardi je privlačio ogromnu pažnju. Savršeno trodelno teget odelo uz izuzetne detalje, poput zlatne igle na kravati i broša tigrove glave na reveru odela odlično je pristajalo uz istinskog buntovnika kakav on sigurno jeste.

FIFA FOOTBALL AWARDS 2017: Modni ukus fudbalske elite

 

NAČO FIGUERAS

Legendarni argentinski polo igrač i redovni učesnik sličnih događanja- Načo Figueras je u potpunosti ispoštovao dres kod kraljevskog venčanja. Dvodelni plavi sako uparen sa kontrastnom svetlo plavom košuljom i teget kravatom idealan su stajling za momka iz visokog društva.

Pročitajte i  7 trikova da odeća duže traje

 

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *