Nenad Mijatović: Prvih mesec dana - Men`s Health

Nenad Mijatović: Prvih mesec dana

Nenad je sa svojim trenerom ostvario veoma dobru saradnju. “Za ovih mesec dana, moj trener, Jovana, i ja smo izgradili odnos koji se zasniva na motivaciji i konstantnom guranju granica. Napredovanje je vidno posle prvog meseca i ostaje nam jos 5 meseci da stignemo do konačnog cilja, kome smo svakim danom sve bliži.”

Nenad je sa svojim trenerom, Jovanom Sekulić iz Cesarus Fitnes centra, ostvario sjajnu komunikaciju i saradnju. “Mislim da je Nenad vrlo motivisan i posvećen svom cilju, što je i doprinelo ovakvim rezultatima. Prvi mesec treniranja je bio uvodni i za cilj je imao poboljšanje opšte fizičke sposobnosti. Sada radimo na povećanju mišićne mase i na gubitku masti”, ispričala nam je Jovana o radu sa takmičarem koga će pratiti tokom čitavog Men’s Health Fitnes Izazova. “Nenadov glavni cilj je da bude najbolji na ovom takmičenju. To je ono na šta ga stalno podsećam kako bi ostao motivisan.”

Ekipa Men’s Healtha, posetila je Jovanu i Nenada i snimila jedan njihov trening, pogledajte kako je izgleda njihova saranja u prilogu ispod.
imelightPlayerUtil.initEmbed('limelight_player_666342'); //

Pročitajte i  Fitness izazov: Vežbe zahvaljujući kojima naši takmičari hrle ka uspehu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *