Borite se za svoju vezu: 5 saveta za bolje ljubavno partnerstvo - Men`s Health

Borite se za svoju vezu: 5 saveta za bolje ljubavno partnerstvo

Međutim, postoji pet lakih stvari koje možete lako prirediti, a koje će vašeg partnera iznenaditi. Zapamtite, u svakoj vezi, ne samo ljubavnoj, reciprocitet je vrlo bitan. Koliko dajete od sebe, toliko će vam se i vraćati.

Magična moć zaljubljivanja: 8 razloga zašto nas neko privlači

KOMPLIMENTI

Recite svom partnerku da baš lepo izgleda danas ili pohvalite večeru koju je spremio. Pozitivne vibracije će se tada proširiti na svaku sferu vašeg života.

DODIR

Dodirujte svoju partnerku. Zagrlite je, uhvatite za ruku, stavite joj ruku na koleno dok razgovarate. Pokažite joj dodirom da vam je stalo.

Pogledajte i Šta je demiseksualnost i kako je prepoznati?

PROVODITE VIŠE VREMENA ZAJEDNO

Ukoliko zbog obaveza ne možete da provedete dovoljno vremena zajedno tokom radne nedelje, organizujte vikend kvalitetno. Izaberite aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i opustiti se.

PREUZMITE NEKE SVAKODNEVNE POSLOVE

Ukoliko imate podeljene obaveze, preuzmite na sebe neku od partnerovih. Možete umesto njeg prošetati psa ili neočekivano spremiti večeru, u kojoj ćete zajedno uživati uz dobru bocu vina. Male stvari mogu MNOGO značiti.

Kraljevi romantike to čine ovako: Uradite ovih 19 stvari i bićete dečko iz njenih snova

POKLONI

Trudite se da pamtite bitne datume kao što su rođendani ili godišnjice. Možete iskočiti iz “datumskog režima” i bez ikakvog povoda kupiti neki mali poklon svojoj partnerki. Iznenadite je hranom iz omiljenog restorana, ili joj samo kupite čokoladu koju voli. Mali znaci pažnje daju do znanja da mislimo na ljude koje volimo.

Mali znaci pažnje, nekada u očima drugih mogu izgledati veliko kao planina.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  10 seksi zanimljivosti koje su i naučno dokazane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *