Ona zarađuje više i šta sad? - Men`s Health

Ona zarađuje više i šta sad?

Škakljivija tema čak i od impotencije, šta da se radi kada vaša devojka zarađuje više od vas?

Dešava se naravno, u svemu se slažete, ona je savršena za vas, ali tu je mali problem, koji ne bi ni trebalo da bude problem, ali realno jeste – ona zarađuje više! Zato smo vam pripremili nekoliko saveta koji bi trebalo da vam pomognu da se ne zadužite kod zelenaša ili da ne raskinete.

BUDITE ISKRENI O SVOJIM NESIGURNOSTIMA
Ne dozvolite da finansijske razlike postanu problem u vezi. Ako vam smeta to što ona stalno želi da ide u fensi restorane i očekuje od vas da platite, recite iskreno da kroz vaše “prazne džepove, vetrovi prolaze” i da jednostavno nemate novca za tako nešto, bar za sad. Možda u početku bude neprijatno, ali bolje je da budete iskreni i da odmah u startu raščistite stvari, ukoliko to ne uradite verovatno ćete pokušati nešto iz druge tačke.

NE POKUŠAVAJTE DA JE PRATITE
Finansijska pitanja se neće pojaviti na samom startu veze, pošto se pretpostavlja da vi morate da platite bar prvih par pića. Međutim, ukoliko ste planirali da se zadužite, kako bi organizovali veče koju će nju impresionirati, bolje od toga odustanite. Ne dozvolite da ponos, koji svi imamo, može da dovede do preteranog trošenja, a kasnije i besa. Ako ona nosi cipele od nekoliko stotina eura, ne morate vi da nosite patike sa sličnom cenom. Ako joj je stalo do toga kako se oblačite, neka vam ona sama kupi neke krpice, ali imajte na umu ako joj je toliko stalo do vašeg spoljašnjeg izgleda, zapitajte se da koji su njeni prioriteti.

Pročitajte i  Istina o pornićima: Šta nas stvarno uzbuđuje?

PODELITE RAČUN
Ej, pa na kraju žene su same tražile ravnopravnost, zar ne? Međutim, ovo pravilo nemojte odmah da iskoristite na prvih nekoliko izlazaka (ukoliko to uradite vrlo je verovatno da nećete ni imati devojku), ali kada već budete u pravoj vezi slobodno predložite podelu računa.

OSTANITE MUŽEVNI
Samo zato što ona zarađuje više, ne znači da bi vi trebalo da se ponašate kao beba ili kao teret. Zauzmite muževni položaj u drugim područjima, planirajte izlaske, otvarajte vrata, budite džentlmen. Ovo se takođe odnosi na donošenje odluka. Uspešna žena želi nekoga ko će da sa njom da proslavi njen uspeh, a ne nekoga ko se tog uspeha plaši. Ukoliko primetite da ona od vas želi da napravi “gospođicu”, onda odlučite da li ste taj tip ili niste.

NEMOJTE PRISTAJATI NA MANJE
Iako vaš bankovni račun nije iste veličine kao i ona, ne znači da ona može da vas tretira kao poslugu. Nemojte da menjate svoje principe za novčanice. Novac može da kupi mnogo stvari, ali nikad ne može da zameni poštovanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *