VREME ZA PREVARU? - Men`s Health

VREME ZA PREVARU?

Prema podacima veb sajta koji se bavi temom prevare Infidelidyfacts.com, najveća verovatnoća da će vam partnerka raditi iza leđa postoji tokom četiri kritična perioda: prva godina braka, neposredno nakon rođenja prvog deteta, između pete i sedme godine braka i tokom krize srednjih godina. Najčešći razlozi su stres zbog prevelike životne promene, upadanja u kolotečinu ili usamljenost. Zato, obeležite kalendar i držite oči otvorene.

Zašto muškarci varaju? Ne, seks NIJE razlog!

NEMAMO POJMA

Mladi ljudi širom sveta vrlo malo znaju o kontracepciji i bezbednom seksu, objavljuje studija sprovedena povodom Svetskog dana kontracepcije. Oko 6.000 mladih širom sveta uključeno je u ovu studiju i rezultati su poražavajući: najveći procenat “neodgovornih” koji prilikom odnosa sa novim partnerom ne koriste zaštitu je na Tajlandu 62 odsto, a ni SAD nije daleko sa 53 odsto. Takođe, u Evropi, umesto da se uz svu medijsku edukaciju smanjuje broj maldih koji sve manje koriste zaštitu, ovaj broj se u poslednje 3 godine povećao a određen broj i dalje veruje u nepouzdane mere kontracepcije kao što rezultira sve većim brojem neželjenih trudnoća.

Muško ženski odnosi: Zašto se one odlučuju za prevaru?

DUŽE = SLAĐE

Suprotno očekivanjiima, parovi koji su u vezi bili braku duži niz godina su emotivno i seksualno zadovoljniji od parova koji su manje vremena zajedno. To nam pokazuje ovogodišnja studija objavljenja u časopisu Archives of Sexual Behavior. Studijom su obuhvaćeni parovi u zrelim godinama koji su zajedno između 7 i 25 godina. Rezultati ovog istraživanja su bili prilično iznenađujući, jer su takođe pokazali da su žene u zrelim godinama i dugim vezama seksualno zadovoljnije a muškarci, u istim uslovima, nego što je to slučaj sa mlađim parovima.

Pročitajte i OSVOJITE NEDOSTIŽNU

Pročitajte i  Udvoje je lepše
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *