OSVOJITE NEDOSTIŽNU - Men`s Health

OSVOJITE NEDOSTIŽNU

PODIGNITE SEBI MORAL

Često se dogodi da ste nervozni pre nego što pruiđete nekoj devojci, zato što mislite da će ona videti sve vaše mane. Međutim, ona će ih primetiti samo ako ih vi pokažete. Što nas dovodi do zaključka da je neophodno da pre nego što joj priđete uzmete minut ili dva za sebe kako bi povećali samopouzdanje. Podsetite se zašto vas ljudi vole, a onda vizualizujte te osobine dok joj prilazite. Imate neverovatan smisao za humor? Zamislite njen osmeh kada izvučete neku foru iz rukava. Kažu da imate prelepe plave oči, pobrinite se da ona gleda pravo u njih.

Kad zavođenje pođe po zlu: 5 taktika koje nikad ne pale

RECITE NEŠTO LEPO

Neko će vam reći da komplimenti kod devojaka ne prolaze, s obzirom da su verovatno već čule sve moguće varijante i fraze. Međutim, kako lepa reč i gvozdena vrata otvara, tako i vas pravi kompliment može daleko odvesti. Umesto da hvalite fizičke osobine, kao što su nos i oči (ne daj Bože nešto drugo), pohvalite joj garderobu, kul majicu, šta god. To će odveći temu razgovora od njenog fizičkog izgleda, što će ona umeti da ceni, a njen odgovor će vam omogućiti širenje na neke druge teme. “Mala imaš grudi za medalju”, z a b o r a v i t e!

LAGANO UPLOVITE U KONVERZACIJU

Ovde je sve u tajmingu, sačekajte priliku da joj priđete jedan na jedan(kad njena prijateljica ode u toalet, recimo). Ne želite da joj smetate ili da je prepadate, ako to uradite ona će automatski da zauzme odbrambeni stav. Kada započinjete komunikaciju, nemojte da budete pogureni, ispravite se i neka vam ruke budu opuštene. A sada ono najbitnije, razgovor započnite sa učtivim “izvinite… ili izvini… ,nikako, ali nikako ne nasedajte na na savete lokalnih uspešnih ljubavnika koji pričaju da devojke vole drčne likove…

Pročitajte i  Seks je dobar i sa kondomom!

Pogledajte i 8 pravila muvanja koje bi žene volele da muškarci odavno znaju

ZAVRŠITE POSAO

Pošto ste vi prišli njoj, na vama je da date broj telefona. Nakon što ste joj dali brojtelefona, dajte joj razlog za kontaktiranje. “Ako stvarno želiš da pogledaš taj film, pustiću ti poruku za vikend, pa bi mogli zajedno za vikend u bioskop?”. Tako ćete joj jasno staviti do znanja da ste zainteresovani, a istovremeno ne navaljujete previše već ste kul i puni samopouzdanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *