Sa ovim poznatim lepoticama bi muškarci rado imali trojku - Men`s Health

Sa ovim poznatim lepoticama bi muškarci rado imali trojku

Šarliz Teron, Mila Kunis, Džesika Bil ili Margo Robi, svi imamo neke selebritije na koje se “ložimo”. Ali, koje su glumice najpoželjnije kada je reč o seksualnim fantazijama kod muškaraca i popularnim trojkama? Poznati sajt za upoznavanje parova 3Somer je pokušao da pruži neke odgovore.

Naslednica Pamele Anderson: Upoznajte prelepu Keli Rorbak

Prema podacima najvećeg istraživanja ovog tipa, rezultati su više manje očekivani: Skarlet Johanson i Ema Votson predvode listu najpoželjnijih. Na listi od 10 najizazovnijih dama našle su se još Tejlor Svift, Dženifer Lorens, Dženifer Lopez, Andželina Džoli i Dženifer Aniston. Na iznenađenje mnogih u top ten nije se našla zanosna latino lepotica Sofija Vergara.

Što se tiče lepšeg pola, Džordž Kluni, Bred Pit i Kolin Farel su na vrhu liste muškaraca o kojima najčešće maštaju. Džejson Momoa i Kris Evans su nova lica na ovom popisu, dok je Danijel Retklif zauzeo 7. poziciju na listi. Drugi frajeri koji su predmet ženske požude su Danijel Krejg, Vin Dizel, dok je legendarni Šon Koneri percipiran kao muškarac sa vanvremenskim šarmom i dozom jedinstvene misterioznosti.

Pogledajte i Kako da je nagovorite na trojku?

 

D.R.

Pročitajte i  Budućnost seksa
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *