Sex

  ŠTA SVAKA ŽENA ŽELI ...

  0 11.02.2018.

  Da li znate šta žene žele? Pitali smo 1.400 u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim koje su njihove najintimnije seksualne tajne. Sve što treba da radite je da slušate.

   

  Pitajte grupu žena šta žele od muškarca, i bićete zatrpani odgovorima. Samopouzdanje. Nezavisnost. Smisao za humor. Nežnost. Izgled. Žene traže partnera prema tome gde se nalaze u životu.

  "Ono što žena traži od svog partnera se menja sa godinama", kaže Helen Fišer, ekspert za veze i profesor antropologije na Ratgers U niverzitetu čija je knjiga "Why Him? Why Her?" dostigla ogromnu popularnost.

  ISTINE I ZABLUDE: O čemu one razmišljaju tokom masturbacije?

  Zato, ako želite pristojne šanse za uspeh, morate da shvatite šta je to što ona želi u ovom razdoblju života- i da znate šta da očekujete ako planirate da ostanete sa njom. Žena kojoj su raniji prioriteti bili, recimo, ludi divlji ples u klubu, će kasnije možda više želeti intiman razgovor uz čašu Barola i porciju Bolonjeze špageta.

  Ove promene se odnose i na spavaću sobu. Vrlo malo žena ima postojano mišljenje o tome šta žele u krevetu. Naprotiv: MH anketa sprovedena nad 1.400 žena otkrila je da se ono što vole menja se godinama. Da budemo precizni (kao i žene koje smo pitali), dve trećine žena u tridesetim i skoro polovina žena u četrdedetim otkrile su da su njihove seksualne želje evoluirale tokom protekle decenije. A promena može biti dobra.

  Na primer, žena koja u mladosti izbegava da bude "gore" jer je brinula oko toga kako njene grudi izgledaju, sa godinama može steći više samopouzdanja i može precizno razviti ideju o tome šta želi, kako želi i kako da vas navede da to i učinite. Seks sa godinama postaje sve bolja avantura.

  Šta žene žele: Na kakve frajere padaju moderne devojke?

  Ali to ne znači da morate da čekate . Bilo da je žena sa kojom se zabavljate ili živite u svojim dvadesetim, tridesetim ili četrdesetim.

  BROJKE

  17% nema ništa protiv seksa na prvom sastanku ako ima hemije.

  1 od 5 su imale odnos samo sa jednim partnerom

  9 od 10 je vodilo "prljave# razgovore tokom seksa

  38% je imalo dva ili više orgazama tokom poslednjeg seksualnog odnosa

  27% nije doživelo orgazam tokom poslednjeg odnosa

  30% kaže da bi želele da im se pruža više oralnog seksa

  33% potpuno depilira svoju intimnu zonu

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH Najčlanci