ŠTA SVAKA ŽENA ŽELI ... - Men`s Health

ŠTA SVAKA ŽENA ŽELI …

Pitajte grupu žena šta žele od muškarca, i bićete zatrpani odgovorima. Samopouzdanje. Nezavisnost. Smisao za humor. Nežnost. Izgled. Žene traže partnera prema tome gde se nalaze u životu.

“Ono što žena traži od svog partnera se menja sa godinama”, kaže Helen Fišer, ekspert za veze i profesor antropologije na Ratgers U niverzitetu čija je knjiga “Why Him? Why Her?” dostigla ogromnu popularnost.

ISTINE I ZABLUDE: O čemu one razmišljaju tokom masturbacije?

Zato, ako želite pristojne šanse za uspeh, morate da shvatite šta je to što ona želi u ovom razdoblju života- i da znate šta da očekujete ako planirate da ostanete sa njom. Žena kojoj su raniji prioriteti bili, recimo, ludi divlji ples u klubu, će kasnije možda više želeti intiman razgovor uz čašu Barola i porciju Bolonjeze špageta.

Ove promene se odnose i na spavaću sobu. Vrlo malo žena ima postojano mišljenje o tome šta žele u krevetu. Naprotiv: MH anketa sprovedena nad 1.400 žena otkrila je da se ono što vole menja se godinama. Da budemo precizni (kao i žene koje smo pitali), dve trećine žena u tridesetim i skoro polovina žena u četrdedetim otkrile su da su njihove seksualne želje evoluirale tokom protekle decenije. A promena može biti dobra.

Na primer, žena koja u mladosti izbegava da bude “gore” jer je brinula oko toga kako njene grudi izgledaju, sa godinama može steći više samopouzdanja i može precizno razviti ideju o tome šta želi, kako želi i kako da vas navede da to i učinite. Seks sa godinama postaje sve bolja avantura.

Šta žene žele: Na kakve frajere padaju moderne devojke?

Ali to ne znači da morate da čekate . Bilo da je žena sa kojom se zabavljate ili živite u svojim dvadesetim, tridesetim ili četrdesetim.

Pročitajte i  Šta smete - a šta nikao ne treba da je pitate o bivšim momcima

BROJKE

17% nema ništa protiv seksa na prvom sastanku ako ima hemije.

1 od 5 su imale odnos samo sa jednim partnerom

9 od 10 je vodilo “prljave# razgovore tokom seksa

38% je imalo dva ili više orgazama tokom poslednjeg seksualnog odnosa

27% nije doživelo orgazam tokom poslednjeg odnosa

30% kaže da bi želele da im se pruža više oralnog seksa

33% potpuno depilira svoju intimnu zonu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *