Za ljubitelje analnog seksa: Poza "Matterhorn" - Men`s Health

Za ljubitelje analnog seksa: Poza “Matterhorn”

Uglavnom, radi se o verziji seksa od pozadi s time da je ona u nešto uspravnijem položaju. Za postizanje tog položaja preporučuje se da se telom nasloni na nekoliko jastuka koji su postavljeni jedan na drugi, a tako da njen torzo bude skoro pa uspravan u odnosu na krevet odnosno podlogu na kojoj se nalazi. Muškarac se lagano naslovi na nju od pozadi pružajući si sebi i partnerki čitavu lepezu međusobnih užitaka.

Analni seks: 7 stvari koje ste oduvek želeli da znate (a bilo vam je glupo da pitate)!

Još jedna prednost ovog položaja je u tome što muškarac (ili druga žena) ima neometan pristup njenom klitorisu. Stoga ako vaša dama pristane na ovakav seks vrlo lako je možete odvesti i u sama nebesa.

The Matterhorn je inače jedan od najviših vrhova u Alpima, a zbog svog zanimljivog izgleda je jedna od najpoznatijih planina na celom svetu i jedan od zaštitnih znakova Švajcarske. Ovaj položaj u seksu prilično liči na spomenuti vrh, pa je zbog toga i dobio ovaj naziv.

Zadovoljstvo koje se pamti: Poza 68!

Kad smo već kod povlačenja paralela između planinskih vrhova i seksa- da li ste znali da je neko na vrhu Ötscher u Austriji nedavno podigao drveni penis? Verovano niste, jer dalje od planinskog cveća, predivnih pašnjaka, drveća, Hajdi i planinskih ovaca niste razmišljali. Nismo ni mi. Ali eto, neko jeste.

Dok će jedni čitaoci ovaj članak gledati sa određenom dozom zgražanja i neodobravanja, ne zameramo im, spomenimo samo da je u svetu pojam analnog seksa prihvaćen kao nešto sasvim normalno i svakodnevno. Tako je i na jednom od najpoznatijih i najelitnijih univerziteta u svetu Harvardu, uvedeno i predavanje na temu seksa, konkretno analnog seksa pod nazivom Anal Sex 101.

TAJNE TANTRIČKOG SEKSA: 10 saveta za trenutke nezaboravnog zadovoljstva

Time je omogućeno elitnim studentima na svetu da na jedan interdisciplinaran, provokativan, inovativan i primenljiv način promovišu holističko poznavanje samog čina seksa i ljudske seksualnostii.

Pročitajte i  Od šmekanja do kontakta

Izvor: gentelman.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *