Sex

  Šta joj nikada ne smete reći ako je gola?

  0 10.01.2018.

  Kada je seks dobar, nema potrebe za rečima. Kada nije, morate da razgovarate. Ipak, pažljivo birajte šta ćete kazati, jer ako pogrešite, može vas se odreći zauvek.

   

  Ljubav može da bude nezgodna- seks pogotovo. Ali da biste nešto ispravili, ponekad morate da započnete težak razgovor. I to je sasvim u redu, ukoliko imate takta. "Morate razviti rečnik kojim ćete razgovarati o osetljivim pitanjima. To će vam pomoći da zadovoljite partnera.", kaže doktor Arlin Goldman, seks terapeut iz Filadelfije.

  Pročitajte i Kada je vidite nagu u krevetu, treba da joj kažete ovo!

  Izaista, nedavno istraživanje čiji su rezultati objavljeni u magazinu Journal of Couple & Relationship Therapy pokazalo je da je komunikacija najvažniji faktor uspeha- čak je važniji i od samog seksa.

  Zbog toga, razmislite pre nego što otvorite svoja velika usta i kažete nešto zbog čega ćete zažaliti. Na primer, dozvoljeno vam je da budete umorni, ali postarajte se da ona zna da tako nešto i vas iznenađuje. Pokušajte sa "Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali preumoran sam", kaže Goldman.

  U CARSTVU ČULA: 4 načina da joj pružite najbolji orgazam u životu

  Zatim zakažite novi "termin", recimo za ujutru i obećajte joj da ćete raditi sve što ona želi. Važno je da joj pokažete da vas još privlači. Ako joj pokažete da ste i dalje zainteresovani, pogledaće vam kroz prste.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH Najčlanci