Idealna veličina: Oba pola se slažu oko obima ženskih grudi - Men`s Health

Idealna veličina: Oba pola se slažu oko obima ženskih grudi

Preko šest od deset žena (60,4%) reklo je da njihova idealna veličina poprsja odgovara C korpi, kod muškaraca je ta razmera otprilike svaki drugi (53,6%). Sve u svemu, ova korpa srednje veličine popularna je kod muškaraca i žena, i u Evropi i SAD-u. Veličinu poprsja koja odgovara korpi D preferira 35,3% muškaraca i 30,5% žena.

Poljska i Mađarska se razlikuju od ostalih evropskih zemalja, za njih idealna veličina poprsja odgovara veličini B korpe. Istraživanje je otkrilo da je britanski, belgijski i francuski ideal usklađen sa prosečnom veličinom poprsja u tim državama.

Psihologija: Vaš ukus za grudi otkriva vašu ličnost

Za ostale zemlje, tačnije Austriju, Nemačku, Mađarsku, Italiju, Holandiju, Portugal, Španiju i SAD, stvarnost je neznatno manja od očekivanja. U većini slučajeva, ispitanici preferiraju C korpu, a prosečna veličina je B. Poljska i Rumunija su izuzetak po tome što je njihov ideal manje grudi od onog koje je prosečno u tim državama.

Ova usporedba između preferiranih veličina i stvarnosti pokazala je da je većina žena zadovoljna veličinom svojih grudi. U Evropi, više od osam od deset žena (84,8%) sa korpom C kažu da su zadovoljne onim što imaju. Stopa zadovoljstva žena sa B korpom iznosi 72%, što je opet sasvim dobar procenat.

Ženske grudi: Šta da radim sa njima? (VIDEO)

Istraživanje je napravljeno 2016. godine putem stranice Zavamed.com. U istraživanje je uključeno ukupno 1.000 amerikanaca i 1.000 evropljana – 940 žena i 1.060 muškaraca koji su pitani o idealnoj veličini ženskih grudi.

Izvor: gentelman.hr

Pročitajte i  Lista za kraj svih lista: 18 stvari koje morate da uradite pre braka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *