Neverovatne vesti: Seks sa manjim penisom može ženama pružiti više zadovoljstva! - Men`s Health

Neverovatne vesti: Seks sa manjim penisom može ženama pružiti više zadovoljstva!

Ne tako mali broj muškaraca nije zadovoljan veličinom svog polnog organa. Neke studije su otkrile da čak 45 procenata pripadnika jačeg pola nije zadovoljan svojim “dimenzijama”, a da je pritom 85 procenata njihovih partnerki potpuno zadovoljno sa veličinom partnerovog polnog organa. Međutim, čak ni oni muškarci koji se ne mogu pohvaliti ogromnim dimenzijama ne trebaju da očajavaju, naime, imamo dobre vesti za njih.

Da li je veličina bitna? Zavisi od toga u kakvoj ste vezi

U razgovoru za portal Dail Dot, seksualni terapeut Elizabet Megrat objasnila je kako penisi sa manjim dimenzijama mogu kod žena izazvati veće seksualno zadovoljstvo i pravu neočekivanu senzaciju.

“U slučaju partnera sa manjim penisima primećena je veća želja da se zadovolji partnerka, a pored penetracije dobar seksualni čin čine i kvalitetna predigra kao i trenuci nakon seksa”.

Megrat je takođe dodala da su muškarci sa manjim polnim organom veći avanturisti u seksualnom smislu i da su skloniji eksperimentisanju sa novim stvarima.

Saznajte i Mitovi o seksu u koje ne treba da verujete

Seksolozi u ovom slučaju partnere savetuju da budu kreativni i bez straha isprobaju sa različitim seksualnim igračkama poput vibratora i prstenja za penis. Ključna stvar u celoj priči je da nikako ne biste smeli osećati stid zbog specifične anatomije već u dogovoru sa partnerkom istražiti najbolje opcije kako bi sam seksualni čin bio što bolji i kako bi oba partnera više uživali.

D.R.

Pročitajte i  3 sigurna znaka da će vam se posrećiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *