Nauka o seksu: Da li učestaliji seksualni odnosi povećavaju veličinu penisa? - Men`s Health

Nauka o seksu: Da li učestaliji seksualni odnosi povećavaju veličinu penisa?

Zahvaljujući najnovijem istraživanju sa Univerziteta Ekzeter došlo se do vrlo zanimljivih podataka kada je reč o uticaju seksa na veličinu penisa. Sama studija je potvrdila ovu povezanost, ali je otkrila i da seks povećava obim penisa naših potomaka. Učestaliji seksualni odnosi značajno utiču na DNK strukturu naših muških potomaka pružajući im izraženije “fizičke” atribute.

Iznenadićete se: Ženama nije bitna veličina penisa, već…

Voditelj projekta doktor Pol Hopvud objasnio je to na ovaj način; “Naši rezultati su pokazali da seksualni odnosi utiču na evolutivne promene genitalija naših potomaka”.

“Takođe smo došli do podataka o seksualnim odnosima muškaraca i žena i njihovom uticaju na stvaranje nekih od biodiverziteta koje možempo da vidimo u prirodi”, dodaje Hopvud.

Pogledajte i 5 signala da je vaša devojka opsednuta seksom

U samoj studiji pored ljudi ispitivani su i drugi oblici života na planeti. Rezultati su na primeru određenih insekata pokazali da učestalost odnosa utiče na potomstvo kroz narednih deset generacija u vidu većih reproduktivnih organa.

Stoga, prema naučnim ispitivanjima višak seksa nijie isključivo sebičan akt, već ozbiljno utiče i na generacije koje dolaze.

D.R.

Pročitajte i  8 tipova žena koje morate da izbegavate na Fejsbuku
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *