Ne verujte u njih: 4 mita o prevari koja nisu tačna - Men`s Health

Ne verujte u njih: 4 mita o prevari koja nisu tačna

Prevare su svuda oko nas, a u današnje  vreme je lakše nabrojati parove koji nisu bili izloženi neverstvu nego one koji jesu. Kao i kod svake stvari povezane s ljubavlju, i kod prevare postoje brojni mitovi u koje pod hitno trebate prestati verovati.

PREVARA JE UVEK REZULTAT NESRETNE VEZE

Iako često jeste slučaj, ponekad je samo reč o spletu okolnosti. Osoba može biti srećna u braku ili vezi i svejedno imati potrebu za prevarom – ljudi su skloni traženju užitka, a kada ga traže, ne znači da su nužno nesretni s onim što već imaju, samo su znatiželjni.

Muško ženski odnosi: Zašto se one odlučuju za prevaru?

PREVARA ZNAČI KRAJ

Za neke je ovakva izdaja definitivan kraj odnosa, ali za neke je i prilika da svoj odnos izgrade ispočetka. Kriza je ponekad dobra prilika za novi početak, a prevara može biti baš to.

JEDNOM NEVERAN, UVEK NEVERAN

Još jedan mit koji treba razbiti. Osobe koje su upletene u neverstvo često se vraćaju na staro, ali to nikako ne znači da se ne mogu promeniti i postati verne. Ne postoji pravilo da će neverna osoba uvek biti neverna.

Pogledajte i Šta smatramo prevarom?

MUŠKARCI VARAJU ZBOG SEKSA, ŽENE ZBOG EMOCIJA

Ni u ovom slučaju ne postoji pravilo. Postoje žene koje varaju zato što žele vruć, uzbudljiv seks, postoje muškarci koji varaju jer im nedostaje emocija u vezi u kojoj se nalaze. Nije pošteno generalizovati stvari.

Izvor: index rouge

Pročitajte i  Devojke otkrivaju šta „ubija“ raspoloženje u krevetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *