Ukoliko vam je seks u krevetu dosadio - Men`s Health

Ukoliko vam je seks u krevetu dosadio

Ne podcenjujemo moć seksa u udobnom krevetu i čistoj posteljini, ali svakako nije mesto gde želimo ceo život, svaki dan da vodimo ljubav sa voljenom osobom! Unesite malo zabave u svoj ljubavni život i predložite svojoj boljoj polovini sledeća mesta koja će vam dati onu potrebnu dozu uzbuđenja.

Šta ih zaista loži? 10 strategija koje morate znati

STOLICA

Možda će vam na početku biti malo neprijatno i malo je komplikovano dok se namestite, ali kada jednom uspete, shvatićete zašto je seks na stolici mnogo bolji od seksa u krevetu!

KADA ILI TUŠ

Ovo je svakako mesto na kojemu ste uvek bez odeće. Pa zašto onda ne biti bez odeće s drugom osobom? U zavisnosti od toga kakvu kadu ili tuš imate, bićete limitirani po pitanju poza, ali svakako ćete uživati u osećaju.

POD

Slično kao krevet, ali ipak nešto novo što će zapaliti strast među vama. Znamo koliko traje seks prosečnog para i sve vreme ste bili u zabludi Znamo koliko traje seks prosečnog para i sve vreme ste bili u zabludi Moramo da vas razočaramo i priznamo da je kraći je nego što mislite!

Želite najbolji seks ikada? Isprobajte ovih 5 poza!

KUHINJSKI STO

Ne planirajte seks na stolu, to se jednostavno mora desiti spontano. Pobacajte sve što stoji na njemu i uživajte u trenutku.

AUTO

Ako nemate garažu, pronađite skriveno mesto na kojem vas niko ne može videti ni uznemiravati i započnite igru. Možda je ovo malo tinejdžerski, ali je svakako uzbudljivo.

OD PROZORA DO VRATA

Zaboravite na dosadan seks na jednom određenom mestu. Igrajte se i mienjajte prostorije, atmosferu i poze do iznemoglosti.

TAVAN

Ove su prostorije uvek jezive i mračne što dovodi do stvaranja posebnog uzbuđenja.

Pročitajte i  Pomozite joj da se oseća seksi

Zadovoljstvo koje se pamti: Poza 68!

MAŠINA ZA VEŠ

Mašina za veš koja ne radi i nije poseban izazov. Osećaj je jednak kao da vodite ljubav na bilo kojoj drugoj metalnoj površini. Ali ako je uključena, igra potpuno menja pravila.

Izvor: cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *