Budite njena seks mašina - Men`s Health

Budite njena seks mašina

KLASIČNI DILDO
Za razliku od porno glumica, većina žena prvo fokusira ove zamene za muškarce na svoj klitoris, penetrirajući tek kada se vrhunac približi. Lekcija: Vaš penis ne služi samo za penetraciju.Upotrebite ga da bi ste dodirivali njene spoljne usne i klitoris tokom predigre. Kruženje oko ovih tačaka zadovoljstva postepeno pojačavajući pritisak dovešće njenu želju do tačke ključanja, tako da kad jednom penetrirate, pružićete joj orgazam-indukujuće prodiranje.

STIMULATOR G-TAČKE
Ovi instrumenti zadovoljstva usmereni su na sunđerastu, osetljivu oblast koja se nalazi na gornjem delu vaginalnog zida, oko 5 cm od otvora. Lekcija: G-orgazmi (suprotno od klitorisnih) dolaze od strateškog pritiska, ne od veličine. Da biste izvršili pritisak na ovu osetljivu oblast, sa svakim prodiranjem, trebalo bi da uđete u nju kada je ona na leđima i sa kolenima na grudima.

ZEC
Sa dve vibrirajuće latice, oblikovane kao zečje uši, ove igračke inspirisane bubama, trljaju obe strane njenog klitorisa. Lekcija: Stimulišite (nežno) klitoris sa svih strana. Prvo koristite kažiprst i prstenjak kako bi ste trljali strane.Nakon što se ona zagreje, simultano dodirujte vrh njenog klitorisa vašim srednjim prstom, kompletirajući hor koji će je poslati preko ivice.

KLASIČNI VIBRATOR
Ovaj “masažer” sa više brzina, dopušta joj da se fokusira na njenu nervima najbogatiju erogenu tačku, klitoris, kako ona postepeno pojačava intenzitet. Lekcija: Malo promene je dobro;previše može da upropasti orgazam. Uvek počnite polako, sa nežnim dodirima prstiju ili jezika. Krećite se prema vrhuncu, umesto da brzo menjate tehnike i intenzitet. Hmkajte dok je ližete i izazvaćete istu senzaciju kao njena džepna raketa.

SPRAVICA SA DVOSTRUKOM AKCIJOM
Ova spravica masira njen klitoris i G-tačku u tandemu, tako da je ona preplavljena senzacijama u dve regije koje aktiviraju orgazam. Lekcija: Dobre stvari dolaze u paru. Ako joj ližete klitoris, igrajte se prstom sa njenom G-tačkom. Ako je u pozi kaubojke, trljajte joj klitoris. “U svakom datom trenutku, bilo G-tačka ili klitoris, trebalo bi da dobijaju pažnju.”

Pročitajte i  5 seksi poza koje će vas rashladiti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *