Sex

  5 razloga da masturbirate

  4 11.10.2017.

  Ako Vuka sa Volstrita pitate kako je sa samo 30 godina zaradio milijarde, reći će vam da je jedna od njegovih taktika samozadovoljavanje. I to 5 puta dnevno. Minimum.

   


  U slučaju da vam manjka inspiracije za masturbiranje, postoji mnoštvo motivacionih činjenica koje idu u prilog tome da ovu aktivnost treba što češće da upražnjavamo.

  Pored toga, naučnici su otkrili da samozadovoljavanje pored toga što vam pruža užitak, može da poboljša i vaše zdravlje. "Masturbacija je deo zdravog seksualnog života", kaže Glorija Brejm doktor kliničke seksologije "Potpuno je bezbedno i ne možete da se povredite. Zdravije je nego da perete zube svaki dan".

  Kada je reč o načinu na koji izvodite ovu „veštinu“, neki od saveta su: koristite tehniku „stop-start“; menjajte izvore sopstvene mašte; menjajte pozicije i uglove pod kojim držite svoju „alatku“; lubrikant vam ponekad može biti od pomoći.

  I kao što bi pranje zuba trebalo da bude vaša svakodnevnica, evo i pet razloga zašto bi trebalo malo da se posvetite i "čišćenju vaših cevi".

  SPREČAVA RAK
  U Australijskom jednom istraživanju, pokazalo se da su muškarci koji su svršavali više od 5 puta nedeljno imali čak za trećinu manje šanse da dobiju rak prostate. Različite bolesti skupljaju različite toksine u vašem urogenitalnom traktu i kada jednom "išamarate majmuna", izbacite i sve loše momke iz vašeg sistema.

  ČINI VAS ČVRŠĆIM
  Kako sterite, prirodno je da gubite mišićni tonus, da čak i dole. Redovne masturbacije vežbaju mišiće dna karlice i tako sprečavaju kasniju ekertivnu disfunkciju i inkontinenciju. Gledajte da doživite vrhunac bar 3 do 5 puta nedeljno za čvrste performanse.

  POMAŽE VAM DA TRAJETE DUŽE
  Ukoliko volite da se družite sa "Desankom", to će vam verovatno pomoći i u krevetu. "Masturbacijom sat vremene pre sastanka ostvarićete veću kontrolu" kaže doktorka Brejm. Takođe, možete da vidite koliko vam je potrebno da doživite orgazam i da sebe posle "vežbate" za duže staze. Vežbanjem do perfekcije, zar ne?

  POVEĆAVA VAM IMUNITET
  Ejakulacija povećava broj hormona kortizola, kaže doktorka Dženifer Landa, specijalista za hormonsku terapiju. Kortizol u malim dozama pomaže u regulisanju i održavanju vašeg imuniteta na određenom nivou. "Masturbacija može da dovede do okruženja u organizmu koje savršeno za jačanje organizma." zaključuje Dženifer.

  POBOLJŠAĆE VAM RASPOLOŽENJE
  Masturbacija oslobađa gomilu srećnih neurohemikalija kao što su dopamin ili oksitocin koje podižu vaše raspoloženje i bude ciklus nagrade u vašem mozgu. 

  Zato slobodno, "alatku" u ruke i uživajte.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH Najčlanci