Oralni seks: Zašto ga one vole? - Men`s Health

Oralni seks: Zašto ga one vole?

Nedavna istraživanja potvrdila su čak i da seksualno aktivne tinejdžerke kažu da više vole oralni seks od klasičnog. Mlade devojke i muškarci sve se ranije upuštaju u seksualne odnose pa brzo stiču nova iskustva, a samim tim brzo znaju u čemu najviše uživaju.

Naučnica Brea Malakad sa univerziteta u Alabami radila je na studiji o seksualnim navikama mladih od 18 do 25 godina. Većina devojaka rekla je da su uživale u oralnom seksu, a isto zadovoljstvo rado su priuštile i partneru jer su se zbog toga osećale moćnije.

Pogledajte i Oralni trikovi kojima je morate naučiti

KOJI TIP ŽENA VOLI ORALNI SEKS?

Prema istraživanjima, oralni seks vole žene koje nemaju problema sa samopouzdanjem i ne libe se uzeti ono što vole. Druge studije su potvrdile da žene više uživaju u seksu kada se ne srame svojih intimnih delova tela i požudnih misli. Suprotno tome, one žene koje imaju negativno mišljenje o svojim genitalijama, ne uživaju u oralnom seksu. Takođe, one žene koje su otvorenije prema novim seksualnim iskustvima i svesnije svog tela i uma, ranije stiču iskustva u oralnom seksu i imaju više partnera.

ZAŠTO ŽENE VOLE ORALNI SEKS?

Žene vole oralni seks jer lakše dostižu orgazam, tvrdi seksolog Romi Vajld i dodaje da oko 70 posto žena ne doživi orgazam ako uz penetraciju nema stimulacije klitorisa usnama, jezikom, prstima ili nekim seksualnim pomagalima. Kaže da se većina seksologa slaže oko mišljenja da je klitoris glavni izvor ženskog zadovoljstva, stoga partneri ne mogu pogrešiti ako stimuliraju klitoris tokom celog odnosa. Razgovorom mogu saznati kakvu stimulaciju partner najviše voli i zajedno će imati puno bolji i bogatiji seksualni život.

Jeste li čuli za edžing? Najnoviji trik da iskusite najbolji seks ikada!

DAJTE JOJ VREMENA DA DOĐE DO VRHUNCA

Pročitajte i  Pomozite joj da se oseća seksipilnije

Oralni seks žene vole i zato jer brže dolaze do vrhunca. Da bi dostigle orgazam, potrebna im je neprekinuta stimulacija, a to znači da partner ne sme žuriti i treba joj dati vremena. Muškarci često ne znaju da je ženi potrebno više vremena, posebno ako porede sa svojom brzinom postizanja orgazma.

Izvor: nezavisne novine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *