POŽUDA: Omiljeno mesto žena za seks je...? - Men`s Health

POŽUDA: Omiljeno mesto žena za seks je…?

Kada razmišljamo o seksu, prva asocijacija nam je krevet, zar ne? To je uglavnom tako, međutim većina žena čezne za jednim drugom lokacijom, a istraživanja otkrivaju o čemu je reč.

Najnovije istraživanje u kome je učestvovalo 3.000 žena otkrilo je da većina njih najviše želi seks na stepeništu. Razlog tome, kako smatraju seksolozi leži u osećaju uzbuđenja koje dolazi usred mogućnosti da budete uhvaćeni na delu. Jedan od mogućih odgovora bi mogao biti i uticaj adrenalina koji sam čin seks čini još uzbudljivijim.

Pogledajte i Kako da seks kod kuće bude zabavan kao na odmoru?

Drugo najpoželjnije mesto pripadnicama lepšeg pola prema podacima istraživanju je plaža. Seks na plaži je pomalo kliše, ali je nalik voćnom napitku; osvežavajuć, zabavan i pruža ogromno zadovoljstvo.

Na trećem mestu su “veliki događaji” poput rođendana i svadbenih veselja. Na listi najpoželjnijih masta su se još našli i prostori poput garaža, dvorišta i poslovnih prostora. Kada govorimo o poslovnim ofisima čak 83 procenata ispitanih žena je reklo da su maštale o seksu sa kolegom na poslu na stolu svog poslovnog ureda.

Nestašni izvan spavaće sobe: 4 najuzbudljivija mesta za seks

D.R.

Pročitajte i  5 seks poteza kojih se ona plaši
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *