Da li muškarci vole istetovirane žene? - Men`s Health

Da li muškarci vole istetovirane žene?

Odluka o tetoviranju spada u kategoriju onih ličnih. Ljudi se tetoviraju iz različitih razloga, a jedno od čestih pitanja je da li će se taj umetnički rad dopasti osobi koju želimo da privučemo i do koje nam je stalo. U istraživanju u kojem je učestvovalo 1.000 muškaraca i žena objavljenom u magazinu Elite Daily došlo se do zanimljivih podataka vezanih za to koliko su suprotnim polovima privlačne tetovaže.

Pogledajte i 5 razloga da uradite tetovažu

Veliki broj muškaraca, tačnije 43 procenta njih mišljenja su da privlačnost tetovaže zavisi od samog umetničkog kvaliteta i izrade iste. Stoga drage dame, ukoliko želite da na manje ili više suptilan način privučete suprotan pol, obratite pažnju na izbor salona za tetoviranje i rad tattoo majstora.

Druga najvažnija stvar kada je reč o atraktivnosti tetovaža je mesto na telu na kome se nalaze. Većina muškaraca se slaže da su ramena, zadnji deo vrata i kukovi najprivlačniji delovi tela za tetovažu na ženskom telu. S druge strane, tetovaže na licu su najneatraktivnije kako muškarcima tako i ženama, sa prosečnom ocenom 1,4 od mogućih 10.

Gotovo polovina muških ispitanika (42 procenta) misli da tetovaže predstavljaju ljude kao više avanturističke u pogledu seksualnih aktivnosti. Sličan broj njih, oko 46 procenata veruju da mesto tetovaže na telu igra veliki efekat na to kako neku osobu doživljavamo seksualno poželjnom.

Devojke otkrile: Ovo su najuzbudljivija mesta za tetovažu

Tetovaže mnogo govore i o samoj ličnosti žene. Psiholozi su mišljenja da veći broj tetovaža na telu žene otkriva da je reč o osobi koja ima izraženu individualnost, hrabrost i dozu otvorenosti ka drugim ljudima. Pored svega toga tu je i deo misterioznosti koja je muškarcima uvek veoma privlačna stvar.

Pročitajte i  Pogledajte prvu reklamu za seks (VIDEO)

 

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *