Kada je ono pravo: 7 navika koje imaju samo zaljubljeni parovi - Men`s Health

Kada je ono pravo: 7 navika koje imaju samo zaljubljeni parovi

Parovi koji su zaljubljeni do ušiju često rade slične stvari koje su za njih dokaz međusobne odanosti i ljubavi. Ako ste u vezi, srećni i zaljubljeni, velike su šanse da kao par radite barem jednu od sledećih sedam stvari:

IMATE POSEBNE RITUALE SVAKI DAN

Osim što rituali pružaju određenu sigurnost, za parove oni imaju puno dublje značenje. Ti posebni trenuci pomažu da zaboravite na ostatak sveta i podsete zašto ste izabrali biti baš s tom osobom. Imate jedinstvene, posebne rituale za koje samo vi znate i u kojima samo vi uživate. Na takav način zbližavate se sa svojim partnerom i osećate veću bliskost i povezanost.

“ONA PRAVA”: 7 znakova uz pomoć kojih otkrivamo da li je neko baš za nas

PRIORITET STE JEDNO DRUGOME

Ako ste zaljubljen par koji se međusobno voli i ceni, onda ćete jedno drugom biti prioritet, bez obzira na sve. Uvek ste jedno drugom oslonac, a da će tako uvek i biti, najbolje će se pokazati kada ”zagusti”.

PODRŽAVATE MEĐUSOBNE SNOVE I ŽELJE

Ako ste jedna od osoba koja nema mira i konstantno želi isprobavati nešto novo, a vaš partner vas u tome podržava, onda ste pravi sretnik. Bez obzira na to kako se osećate i koji god put izabrali važno je da vas druga stana podržžava. Ako iskreno podržavate partnera u nečemu što oboje želite na kraju krajeva, to znači da ste duboko povezani i imate razumevanja. Parovi koji to rade znaju koliko je važno pokazati podršku i ostati pozitivan jer prava ljubav budi ono najbolje u vama.

Devojke otkrile: Ovaj kompliment nas uvek osvoji!

PRIČATE O EMOCIJAMA

Potrebno je i važno u vezi otvoreno pričati o osećanjima koje proživljavamo. Bez obzira na to je li reč o nečem značajnom ili o sitnicama koje su nam se dogodile tokom dana. Zaljubljenim parovima je to potpuno prirodna stvar. Ako ste već dugo u vezi i prestali ste to raditi, počnite odmah jer ćete tako poboljšati vaš odnos. Komunikacija je ključ u vezi.

Pročitajte i  Šta izaziva jutarnji šator?

ČESTO VODITE LJUBAV

Zaljubljeni parovi trebali bi imati dobar seksualni život, odnosno trebali bi (prirodno) često voditi ljubav . Bez obzira je li reč o vašoj devojci ili supruzi, na taj način produbljujete povezanost i intimnost. Ako ste u braku i imate decu, često vođenje ljubavi je malo zahtevniji zadatak, ali nije nemoguća misija.

ČESTO SE ZAJEDNO SMEJETE

Smejati se s vašim partnerom možete bilo gde. Iskreno povezani i zaljubljeni parovi pronaći će i stvoriti priliku kako bi se zajedno smejali, bez obzira na to gde su i u kakvoj su trenutno situaciji. Sposobnost pronalaska radosti u svakodnevnom životu je ono što često zna držati parove zajedno.

Pogledajte i Ovo je idealna razlika u godinama između partnera?!

RADUJETE SE ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI

Dok ste srećni i zaljubljeni radujete se svakom novom danu, mesecu i godini provedenima s voljenom osobom. Bićete srećni čim vam se ukaže prilika za razgovorom o zajedničkoj budućnosti. Parovi koji nisu toliko entuzijastični biće fokusirani više na sadašnjosti i sigurno neće biti toliko uvereni da će zauvek ostati zajedno.

Izvor: zadovoljna.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *