Žene i masturbacija: Evo kako one to rade - Men`s Health

Žene i masturbacija: Evo kako one to rade

– Oduvek sam visoko cenio masturbaciju, tu televiziju za misleće ljude. Duboko verujem u to da se čovek uspravio na dve noge kako bi oslobodio ruke za samozadovoljstvo. A kada sam skapirao ili saznao da i devojke i žene masturbiraju, bio je to istinski vrli novi svet, kao i popaljiva stvar za fizičko i mentalno raspamećivanje – piše Aleksej Kišjuhas, novinar koji je svojim istraživanjem pokušao da razbije mitove i predrasude o ženskoj masturbaciji.

Onda je, kako kaže, došao do zaključka da nas (muškarce) uglavnom obmanjuju i lažu kada je reč o ovoj tematici.

– I da žene to mahom ne rade onako kako to prikazuju popkultura, pornografija i ostali (ne)kulturni narativi. Drugim rečima, da postoji gomiletina mitova, zabluda i tabua o ženskoj masturbaciji, odnosno o ženskom drkanju, onanisanju, trljanju, draškanju, samozadovoljavanju ili pak nadraživanju. Mitova koje onda valja raskrinkati kao jebene antivakcinaše, one degenerike što veruju da se nije bilo sletelo na Mesec, da su vanzemaljci napravili piramide ili da je 9/11 organizovala američka vlada, uterali joj – piše Kišjuhas za Vice.

 

Žene i njihova međunožja su nam otud jedna zagonetka, enigma, rebus, bela ukrštenica, Rubikon i Rubikova kocka odjednom. A ko drukčije kaže, kleveće i laže, vaistinu. Niko ne zna šta se tu tačno odvija, svako naše pobliže putovanje među prepone je kao porinuće istraživača u Terra Incognita. Pad sa ivice Zemlje ako zađemo tamo južno od Ekvatora je više nego izvestan. I diskvalifikuje nas kao boksera koji se odluči na tamburanje ispod pojasa. A upravo su neuki muškarci ti koji, hvala prokletom patrijarhatu, mahom pišu novinske članke, vode naučna istraživanja, te upravljaju državama i crkvama. Drug klitoris, organček koji proizvodi tu onanističku zadovoljštinu, tada (osta)je nepopravljivo neuhvatljiv poput Jetija ili čudovišta iz Loh Nesa. Jedan mit u drami savremene egzistencije.

Pročitajte i  Veličina je (ne)važna?

 

Poenta je u tome što klitoris zapravo nije jedna misteriozna i omalena kuglica, loptica, dugme ili skriveni “čova u čamcu” tamo negde. A ponajmanje je puki “ekvivalent penisa” kako to seksistički volimo da mislimo. Zapravo, u pitanju je jedan masivni organ za sebe, sa bahatim telom i sa još po dva krupna kraka od oko 10 cm, nalik na lignje iz horor filmova i/ili onih japanskih grafika. Dotični junak okružuje i grli čitavu vaginu, širi se i pulsira, te pruža raspamećujuća zadovoljstva svojim korisnicama. Klitoris koji možemo da ukebamo, i koji onda čačkaju žene (a i mi sami, kada nam dozvole), zaista je samo vrh jednog vrelog anatomskog brega. Ali, okej, anatomija je stvar rezervisana samo za posebno perverzne. A i oni poprečni preseci iz udžbenika iz biologije nam svakako nisu pomogli da bismo shvatili o čemu se tu zapravo radi.

Pogledajte 6 zabluda o ženskoj masturbaciji.

Izvor: Vice

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *