Prava akcija - Men`s Health

Prava akcija

Odmah stupite u akciju, ali ipak, akcija je štap sa dva kraja. Izbegnite sledeće stvari da ne biste izvukli deblji kraj:

ALKOHOL
Činjenica je da malo alkohola olabavljuje stege i kod vas i kod nje. Ipak, šta je to “malo alkohola”!? Verovatno ona količina koja čini da se vaš ili njen jezik zapletu i pre nego što se pomenuti dodirnu. Sjaj u očima može biti odlika strasti ali i odlika pijanstva. Zato oprezno. Dva, tri kratka pića ili najviše dva duža.

NJEN ILI VAŠ STAN?
Za tu kategoriju od najveće je važnosti da imate dovoljan broj informacija. Može vam se lako desiti da je ona udata i da ni sama ne zna da je muž naglo prekinuo poslovni put. Možda baš zato da bi se uverio šta njegova žena radi kada je odsutan. Proverite i to da li ste vi baš zaista raskinuli s bivšom koja ima ključ od vašeg stana!

ZAŠTITA
Uvek mora da bude pri ruci. To što ona godinama nije imala nikoga, što je malte ne nevina… To je sve lepo ali ne padajte u jamu koju sami ne biste drugome iskopali.

JEZIK ZA ZUBE
Neplanirana sparivanja nose sa sobom karakteristike neobuzdanosti, impulsa, neobaveznosti. Ali, pazite dobro šta izgovarate dok noć traje ili šta vam to druga strana poručuje. Nimalo ne bi bilo lepo da ujutru shvatite da ste obećali da ćete se brinuti o njenoj deci iz prvog braka i dugovima u koje se uvalila tokom drugog braka. Čovek u postelji može da se obaveže na svašta samo da ne bi prekinuo čar. Ipak, da li je to pametno!?

Pročitajte i  "Bubbling" pokazuje koliko je vaš um "prljav"
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *