Prepredeno - Men`s Health

Prepredeno

Svaka čast! Ali sigurno ne želite da to postignete tako da vam se testisi skupe i uvuku u telo? Slušajte šta vam govore – ne ono što kažu već ono što misle. Žene žele da su njihovi muškarci sposobni da gledaju na stvari iz njihove perspektive. Htele bi da se osećate isto kao i one. Izbegnite neke od zamki za medvede…

ONA PITA:
“Je l’ možeš da zamisliš da je Vladan prevario Tanju?”
VI ODGOVARATE:
“Šta li mu je to trebalo!” Uopšte nije važno da li govori o zajedničkim prijateljima ili likovima sa ekrana. Radi se o tome da ona proverava u kom pravcu je usmerena igla vašeg moralnog kompasa. U njenom idealnom svetu vi ćete, naravno, najoštrije osuditi prestupnika i završite sa “dabogda mu otpao!”. Ali ako se prilikom takvih preslišavanja ne osećate baš najprijatnije, izrazite zabrinutost za sudbinu prevarene žene. Neka vidi da ste stali na žensku, a ne na mušku stranu.

ONA PITA:
“Zar nije lepa?“
VI ODGOVARATE:
“Opet loviš komplimente?” Bilo da govori o vašoj bivšoj, vašoj koleginici, seksi kelnerici ili nekoj ribi koju ste videli prvi put u životu, nipošto ne sme da se oseti ugroženom. Obezbrižite je ali unesite malo humora u celu stvar. Kasnije joj, naravno, nahranite ego izjavomdve o njenoj neprolaznoj lepoti.

ONA PITA:
“Zašto moja najbolja prijateljica mora da bude takva kučka?”
VI ODGOVARATE:
“Baš mi je žao što se tako ponaša prema tebi!” Radi se o posebno osetljivom pitanju: nijedna žena ne želi da čuje šta njen muškarac zaista misli o njenoj najboljoj prijateljici. Njima je najvažnije da stanete na njihovu stranu ma šta da je po sredi. Ali šta god da uradite, vodite računa o granici koju ne smete da pređete – nipošto ne smete direktno da vređate njenu prijateljicu ili člana porodice. U tom slučaju bi vam odzvonilo.

Pročitajte i  Neka se sama dodiruje

ONA PITA:
“Je l’ bi se smuvao sa Anđelinom Džoli da možeš?”
VI ODGOVARATE:
“Anđelina ima suviše debele usne. Tvoje mi se više sviđaju.” Đavola se ne biste smuvali sa Anđelinom Džoli kad bi vam se ukazala prilika! Probili biste se kroz betonski zid kopajući noktima kad biste znali da je ona s druge strane! To vaša bolja polovina dobro zna (i ona bi nakon raskida rado bila sa Džadom Louom). Jasno, samo traži izgovor za svađu. Umesto da joj odgovorite sa da ili ne, nađite neku manu čuvenoj lepotici i izbegnite prepirku. Em niste slagali svoju dragu, em ste joj nabacili komliment. Lepo od vas.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *