Muškarci i njihove istine: 10 stvari koje nikad nećemo priznati ženama - Men`s Health

Muškarci i njihove istine: 10 stvari koje nikad nećemo priznati ženama

MI MUŠKARCI VOLIMO SAMOUVERENE ŽENE

Muškarci percipiraju žene kao što percipiraju i sebe same. Zbog toga će većina muškaraca radije izabrati harizmatičnu ženu s viškom kilograma nego modela koji ima problema sa samopouzdanjem. To je zato jer je samouverena žena automatski i više fizički atraktivna.

Pogledajte i 7 stvari koje nijedan muškarac nikada neće priznati

VAŽNO JE KAKO IZGLEDAŠ

Većinu muškaraca ne zanima da li se njihova ljepša polovina oblači pomodno ili ne, ali žele da njen stil bude “pametno seksi”, odnosno da se istovremeno odeva elegantno i seksi, ali ne vulgarno. Zapamtite, muškarci vole očima.

NE ZNAM TO DA NAPRAVIM

Biti muško u očima žena, muškarcima je jako važno. Zbog toga ćemo se primiti svakog posla, čak i ako nismo sigurni hoćemo li ga znati napraviti. Želimo da nas naše partnerke doživljavaju jakima i pametnima, bez obzira na to znaju li ili ne popraviti recimo fen.

OSEĆAM SE IZGUBLJENO KADA ME PITAŠ NEZGODNO PITANJE

Žene vole ispitivati pitanja poput “Izgledam li debelo u ovome?” praveći pritom istovremeno tužan i “preteći” izraz lica. A muškarci stvarno ne vole odgovarati na takva pitanja. Ako vašu partnerku haljina proširi, vi ćete to primetiti, ali ćete ipak odgovoriti komplimentom jer misite da ona to želi da čuje, zar ne?

KLJUČNI TRENUCI U VEZI: 7 pitanja koja svaka devojka želi da čuje

NE MOGU TO DA PRIUŠTIM

Nije tajna da se muškarci stalno međusobno nadmeću. Konstanto se uspoređuju sa svojim prijateljima i mrze prihvatati neuspehe. Muškarac jednostavno ne može da kaže svojoj devojci da ne može nešto da si priušti.

LJUBOMORAN SAM

Muškarci ne vole otvoreno pokazivati svoje osećanja i kada vidi da njegova devojka očijuka s drugim, vrlo verojatno neće pokazati ni trunčicu emocija. poruka za sve dame; ne verujte im u sebi osećaju buru emocija.

Pročitajte i  S(a)vršen u krevetu?

MISLIM DA JE TVOJA SESTRA/PRIJATELJICA SEKSI

Stvar je vrlo jednostavna: ako vi mislite da je vaša prijateljica ili sestra super seksi, ni vašem muškarcu neće promaknuti taj njen “kvalitet”. Možda će čak i razmišljati o njoj, ali nikada to neće reći na glas. Koliko god vas voleo i vi voleli njega, muškarac jednostavno nikada neće biti slep na druge žene.

Za ceo život: 4 načina da izgradite skladnu vezu

VOLIMO ČUTI KOMPLIMENTE

Tradicija je da komplimente obično udeljuju muškarci, ali istina je da i oni vole dobiti kompliment. I mi želimo čuti lepe reči i osjetiti da ih netko gleda s ljubavlju baš kao i žene, a takve sitnice mogu sve promijeniti. Muškarci žele znati da nisu protraćili vreme tražeći pravu odeću pre nego što su se našli ss devojkom.

BOJIM SE

Muškarac ne bi trebao govoriti o svojim strahovima, zar ne? Međutim, istina je da svako od nas ima fobije, i to je sasvim u redu. Muškarac nikad neće reći da se boji mraka ili paukova kako ne bi pokazao svoje slabosti.

Devojke priznale: 10 osobina koje poseduje savršen muškarac

MAJSTOR SAM U SKRIVANJU EMOCIJA

Vrhunac romantičnog filma koji rasplače ženu, na isti način može dirnuti i muškarca. Jedina razlika je u tome što će muškarac osorno prigovoriti zašto gledate te gluposti, a onda će krišom obrisati suze.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *