Mali signali: 5 stvari kojima žene poručuju da žele seks - Men`s Health

Mali signali: 5 stvari kojima žene poručuju da žele seks

TUŠIRANJE I DEPILACIJA

Gotovo da nema žene koja neće pre seksa proveriti da li treba da ukloni pokoju dlačicu viška sa svog tela. One žele da budu sveže, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na telu.

Pogledajte i 10 stvari koje svaka žena želi da čuje

LAKIRANJE NOKTIJU

Muškarcima će retko kad upasti u oči to da li ona ima lepo nalakirane nokte, ali žena želi da se oseća što ženstvenije i izazovnije pa će stoga naći vremena da nalakira nokte, barem one na nogama.

DONJI VEŠ

Kada zna da će je muškarac skinuti golu, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju da sa nje skida “padobranke”, odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole da nose radi udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe odenuti najizazovnije donje rublje koje ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

Seksualna hemija: 10 znakova da između vas ima strasti

ČAŠA VINA…ILI DVE…

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dve pre seksa. Čak i ako je sa istim muškarcem već imala odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja da li će sve biti ok. Zbog toga će poželeti da se opusti uz čašu vina ili nekog drugog omiljenog pića.

SEKSI ODEĆA

Žena u svakom trenutku želi da se oseća seksi, a posebno će to želeti da istakne kada je verovatno da će sa muškarcem završiti u krevetu. Baš kako pomno bira donje rublje, tako će i unapred razmisliti o tome šta će obući preko. Sportska majica i farmerke su verovatno poslednje na pameti.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte i  Zasucite rukave: Kako zadovoljiti "mačku" u krevetu?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *