Muško ženski odnosi: Zašto se one odlučuju za prevaru? - Men`s Health

Muško ženski odnosi: Zašto se one odlučuju za prevaru?

Pomisao da ga partnerka vara je strašna stvar za svakog muškarca, i bez obzira koliko mislili da poznajemo svoju lepšu polovinu, vrlo malo je potrebno da strast između dvoje ljudi nestane.

Poznati sajt za diskretno upoznavanje drugih partnera i vanbračne aktivnosti Victoria Milan i koji ima preko 5 miliona članova, nedavno je objavio studiju u kojoj je pokušao obajasniti pitanje preljube. Na osnovu iskustva velikog broja žena iz različitih delova sveta uspeli su da otkriju kada se žene zapravo odlučuju za prevaru.

Pogledajte i Rani znakovi da ćete uskoro “dobiti korpu” zbog drugog

Na primer, 30 procenata ženskih članova ovog sajta u Velikoj Britaniji su između 25 i 29 godina. U Španiji sa druge strane ta brojka iznosi između 40 i 44 godine.

U međuvremenu, sa druge strane Atlantika u SAD , prosečan broj godina žena koje se odlučuju za prevaru iznosi 35,5. Statistike su pokazale da u momentu kada se odlučuju za preljubu u proseku iza sebe imaju bračnu zajednicu dugu 8,5 godina.

Otkrijte i 5 načina da otkrijete da li vas vara

“Žene na globalnom nivou u proseku traže nove ljubavnike nakon 7 do 8 godina braka”, kaže osnivač ovog sajta Sigurd Vedal.

“Žene u braku se odlučuju sa prevaru iz brojnih razloga. Najčešće je to zbog činjenice da im njihovi supružnuci ne pružaju dovoljno pažnje koju žele. Postoji velika mogućnost da one i dalje vole svoje partnere, ali iz nekog razloga nema one iskre kao na početku veze. Kao alternativa nameće se neki vid otvorene veze kroz koje će oba partnera zadovoljiti svoje fizičke potrebe a u isto vreme zadržati emotivnu bliskost sa već postojećim partnerom”, dodaje Vedal

D.R.

Pročitajte i  Na šta muškarci padaju: 6 stvari koje devojka mora da ima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *