Grudi ili guza? Ovaj izbor otkriva karakter muškarca - Men`s Health

Grudi ili guza? Ovaj izbor otkriva karakter muškarca

Izgled je ono što muškarac prvo primeti na ženi, a poznato je da mnoge muškarce najviše privlače grudi i(li) guza. To se možda čini kao čista banalnost, ali ukus muškarca zapravo može otkriti puno više o njemu, preciznije o njegovu karakteru nego što se isprva čini, što je i naučno dokazano.

Otkrivamo tajne: 5 mesta na ženskom telu koja čeznu za vašim dodirom

Podelimo li muškarce u tim grudi i tim guza, to o njima govori slijedeće:

TIM GRUDI

Muškarci koji se “pale” na ženske grudi često su egzibicionisti i vole biti u centru pažnje. Za one koji pripadaju “timu grudi” najvažnija je nezavisnost kao i osećaj nesputanosti što je čak pomalo i kontradiktorno s obzirom da “objekt” njihove žudnje – grudi – dolazi u paru.

Pored toga, u društvenim situacijama bez problema će sa svima razmenjivati domišljate pošalice i ostati svoji. Istraživanja su takođe pokazala da među muškarcima koji pripadaju timu grudi ima više pušača nego u suprotnom timu, kao i  da im nedostaje upornosti, odnosno da češće odustaju od stvari koje su počeli raditi.

O čemu one maštaju: 3 stvari koje obožavaju u seksu, ali vam nikad neće priznati

TIM GUZA

Muškarci koji se “pale” na ženske guze vole red, urednost, organizovanost i pravilnost. Oni ništa ne vole raditi napola i streme uspesima i postignućima. Mnogi muškarci koji pripadaju timu guza bave se preduzetništvom što je u skladu s njihovom potrebom da im u životu sve bude skockano.

Skladno svojoj ambicioznosti, znaju biti vrlo uporni i odlučni što timu grudi neretko nedostaje. Ono što muškarcu koji na ženi prvo primijeti guzu zna nedostajati je – opuštenost i spontanost. Zato će mu prijati partnerka koja je po prirodi opuštenija i koja će i njega naučiti kako da se opusti.

Pročitajte i  Psihologija: Vaš ukus za grudi otkriva vašu ličnost

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *