Istine i laži: Koliko zapravo traje prosečan seks? (VIDEO) - Men`s Health

Istine i laži: Koliko zapravo traje prosečan seks? (VIDEO)

Dok su nedavne studije pokazale kako seks u proseku traje oko sedam minuta, ugledni stručnjak dr. Heri Fiš specijalizovan za lečenje muških seksualnih problema tvrdi kako je čak i to preterivanje.

Pogledajte i 6 saveta za najuzbudljiviji seks na brzaka ikada

U istraživanju za svoju novu knjigu “Gola istina – Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle” otkrio je kako čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta. Kod 27 odsto ljudi seks u prosjeku traje od tri do sedam minuta, za 18 odsto njih užitak je neprekidan od sedam do 15 minuta, dok tek 12 odsto parova kaže kako im seks, odnosno sama penetracija, traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Kao glavne “krivce” za to navodi muškarce, premda se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolirati duže od minute. Više od 90 odsto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minute, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

” Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke “, rekao je Fiš. Dodaje kako bi muškarci koji ne mogu odgoditi orgazam dva minute od početka seksa, ali ga niti doživeti nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebali posetiti doktora jer se takvi problemi mogu ublažiti. Parovi u prosjeku vode ljubav dva puta nedeljno, a posledica kratkog trajanja seksa zasigurno je i manjak želje za njime.

KLJUČNI TRENUCI U VEZI: 7 pitanja koja svaka devojka želi da čuje

Izvor: Newsweek.rs

Pročitajte i  Da, i Vaša devojka voli da tračari
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *