MAŠTA MOŽE SVAŠTA: 5 seksi poza za strastvenu vezu! - Men`s Health

MAŠTA MOŽE SVAŠTA: 5 seksi poza za strastvenu vezu!

SEKSI PRIKOLICA

Ova poza je zahtevna i atletska, pa zato sagoreva dosta kalorija. Možete da se zabavite iza vaše kuće u dvorištu, ali pre toga proverite da nemate posmatrače.Stojite iza svoje partnerke ulazi u nju otpozadi. Ona  se rukama podupirete o pod, dok joj  vi pridržava noge, koje su oko vašeg struke.

Tajne vrhunskih ljubavnika: 5 poza koje morate da isprobate

BALERINA

Stojite jedno prema drugom, lice u lice. Vaša partnerka podiže  jednu nogu i postavljate je navaše zadnjicu ili butinu dok se nogama pokušava privući ka vama. . Erotski pokret za seks na brzaka u skučenom, malom prostoru. Ova poza je super za seks na otvorenom. Omogućava lakšu penetraciju, a ostavlja vam kontrolu penetracije, dubine i ugla. Možete da je isprobate i pod toplim tušem.

SEKSI CENTRIFUGA

Seksi avantura na veš-mašini, dok centrifugira zvuči zanimljivo i pruža posebne vibracije. Ova poza je varijacija poze Vrućeg sedišta, samo što ovog puta se nalazite na veš mašini u njenoj najvećoj i najuzbudljivijoj fazi – centrifugi.

Pogledajte i 6 saveta za najuzbudljiviji seks na brzaka ikada

PRITAJENI TIGAR

Stojeći zmaj, pritajeni tigar, skrivena zmija samo su neki od naziva za seksi pozu, koju morate da isprobate! Vaša lepša polovina se nalazi na kolenima na ivici kreveta u psećem položaju, dok su joj trup i leđa u paralelnom položaju sa krevetom, a zadnjica blago izdignuta. Lagano prodirete u nju sa leđa. 

SEKS NA LOPTI ZA PILATES

Iskoristite loptu za pilates na malo drugačiji način i zabavite se s partnerkom. Zvuči možda pomalo čudno i neudobno, ali može da bude veoma interesantno, budući da ova poza nalikuje pozi Vrućeg sedišta, koja podrazumeva da žena sedi u krilu muškarca, okrenuta leđima, sa nogama prebačenim preko njegovih nogu. U ovoj pozi žena ima vodeću ulogu, budući da se nalazi gore, pa tako kontrolišete brzinu i dubinu penetracije. Izazov je veći pa morate da balansirate, što otežava i dodatno zagreva atmosferu. Osim sjajne zabave, ova poza predstavlja i snažan trening za celo  telo, pa ako želite neki dodatni trening ili da sagorite suvišne kalorije, slobodno se prepustite zabavi na lopti.

Pročitajte i  Seksi akcije koje treba izbegavati

Otkrivamo: U ovoj pozi seks najduže traje!

Izvor: Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *