Seksualna hemija: 10 znakova da između vas ima strasti - Men`s Health

Seksualna hemija: 10 znakova da između vas ima strasti

MOŽETE KOMUNICIRATI VERBALNO, ALI I NEVERBALNO

Osećate se poput dve duše u jednom telu. Možda znate tačno kakav prljavi razgovor voli ili se možete pogledati i bez komunikacije da znate tačno šta jedan od drugoga u tom trenutku želi. Kako god bilo, komunikacija nikad nije bila problem.

Uzavrela atmosfera u spavaćoj sobi: 7 izazova koje morate da isprobate što pre

IMATE ČVRSTO POVERENJE JEDNO U DRUGO

Dobar seks i poverenje idu jedno uz drugo poput lonca i poklopca. Postoje oni očiti delovi seksualnog poverenja – znate da vaš partner ne boluje od polno prenosivih bolesti i da koristi zaštitu. S druge strane, postoji i onaj ne toliko očiti deo – osećate se slobodno, samopouzdano i znate da jedno drugome nećete učiniti ništa što će vam na bilo koji način škoditi.

NE BOJITE SE DA EKSPERIMENTIŠETE

Upravo zbog tog poverena imate savršenog partnera s kojim možete isprobavati nove stvari. Ne bojite se da pokušate jer znate da će vaš partner prestati u sekundi ako odlučite da vam se određena radnja ipak ne sviđa. U svakom slučaju, seks nikada nije dosadan.

Pogledajte i 5 načina da seks u dugoj vezi bude strastven kao prvog dana

OBOJE STE SPREMNI DA EKSPERIMENTIŠETE

Ponekad je neverovatno koliko jako možete uzbuditi jedno drugo. Sarađujete savršeno do te mere da se baš nikad ne osećate kao da vam seks nedostaje. Na seks nikada ne gledate kao na obavezu Nikad se ne osećate kao da to morate obaviti, ali ni kao da imate seks samo da biste rekli da ste se ga imala, pa čak niti onda kad je jedan napaljen pa drugi to radi samo za njega. Vaš seks dolazi potpuno prirodno.

Pročitajte i  Više eksperimentisanja u krevetu

NE SHVATATE SEKS PREVIŠE OBAVEZNO

Umete da se smjeati glupim nezgodama poput onih kad neko padne s kreveta i nikad niste bili užasnuti mišlju da ćete dobiti menstruaciju tokom seksa ili da će nekome „pobeći“ nekakav smešan telesni zvuk. Sve je to seks. Čudan je, zabavan je i ponekad jednostavno smešan.

Otkrijte i 57 stvari koje devojke čine nepopravljivo seksipilnim

NIKADA SE NE OSEĆATE SEBIČNO

Uvek se brinete da ste oboje seksualno zadovoljeni i nikad se ne pronalazite u situaciji u kojoj je jedan odavno završio i čeka da drugi bude gotov. Jednostavno ste super sinhronizovani i seks je za vas užitak od početka do kraja.

MOŽETE RAZGOVARATI O TOME

Pre, tokom, nakon. Razgovor o seksu nikad nije bio čudan.

OBOJE SE OSEĆATE POŽELJNO

Tokom seksa, osećate se seksi. Možda se čini očigledno, ali stvarno nije čest slučaj. Način na koji vas vaš partner gleda, dira i čini da se osećate neodoljivo, igra veliku ulogu u tome kako ćete se osećati i kako ćete na sve to odgovoriti. To je začarani krug koji ne prestaje sve do orgazma. Svesni ste toga da ništa od ovoga nije toliko važno.

MAGIJA PRIVLAČNOSTI: Zašto ste se baš u nju zaljubili?

NE RAZMIŠLATE PREVIŠE

Ništa ne shvatate previše ozbiljno. Ako se sve dobro uklopi, super. Ako ne, i dalje je moguće zabavljati se tokom seksa. Iskreno, to je jedino važno.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *