Seksi igrice: 8 namirnica koje će biti vaš saveznik u krevetu - Men`s Health

Seksi igrice: 8 namirnica koje će biti vaš saveznik u krevetu

Ako postoje dve stvari koje muškarci vole to su onda seks i hrana, a ako bi se još te dve stvari mogle raditi simultano, život bi bio savršen. Na svu sreću, i to je moguće. Uz pomoć određenih namirnica i manjih saveta možete značajno unaprediti atmosferu u krevetu.

Bez obzira da li je reč o voću ili nekoj drugoj vrsti hrane, vodite računa da namirnica stane u vašu šaku i da nemate problem da je jedete, jer na kraju krajeva vaša namera bi trebala da bude zadržavanje dobrog seksualnog raspoloženja. Bilo bi poželjno da namirnice budu osvežavajuće, a malo težu i začinjeniju hranu ostavite nakon akcije.

HRANA KAO AFRODIZIJAK: 14 namirnica koje će probuditi želju za seksom

Ovo su neke od namirnica koje će vam popraviti raspoloženje i biti vaš saveznik u dugim noćima.

VOĆE

Trešnje, jagode, belo ili crno grožđe su namirnice koje su odlične kao dodatak svake seksualne zabave. Isto tako dobra opcija su papaja, mango, grejfrut i pomorandže. Naravno, važno je da dobro operete voće, jagode bi trebale biti isečene i blago zaslađene sa šećerom a grožđe odvojeno od stabljike. Ostalo voće poslužite u obliku koji će omogućiti nesmetanu konzumaciju.

ŠLAG

Šlag se oduvek smatrao sastavnim delom svake dobre intimne večeri u dvoje. Stavite šlag na razne delove njenog tela a zatim budite krajnje kreativni u tome kako ćete ga skinuti sa tela vaše partnerke. Budite oprezni jer mlečni proizvodi ponekad mogu da ostave neprijatan miris na koži.

Hvatajte beleške: Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ovih deset stvari

SIRUPI

Bez obzira da li ste ljubitelj sirupa od čokolade, javora, banane ili jagode, ova gusta tečnost će prosečno veče pretvoriti u nezaboravnu. Može se dogoditi da malo isprljate posteljinu, ali u isto vreme postoje velike šanse da ćete vi i vaša partnerka uživati i iskusiti jedinstven doživljaj.

Pročitajte i  Pijani od ljubavi

ČOKOLADA

Za razliku od sirupa, konzumiranje čokolade se preporučuje pre seksa. Zbog svojih sastojaka čokolada se smatra jakim afrodizijakom, pre svega zbog povećanja nivoa serotonina i endorfina u organizmu, pa će vaša čula raditi onako kako vi želite.

OSTRIGE

Ostrige imaju specifičan ukus koji ne vole baš svi, ali ovi morski plodovi obezbeđuju neophodan nalet cinka, što na kraju dovodi do boljeg i dužeg seksa. Pre nego što partnerki ponudite ostrige saznajte da li voli ovu vrstu hrane.

Žene otkrile: 5 stvari zbog kojih obožavamo mlađe muškarce

SLADOLED NA ŠTAPIĆU

Mnogi seksolozi smatraju da sladoled na štapiću zbog svog falusnog oblika ima reputaciju poželjnog dodatka tokom seksa. Sa sladolem se mogu imitirati različiti seksaulni pokreti a tu je i nezaobilazni efekat topljenja na koži koji je sam po sebi ima erotsku konotaciju.

VODA

U redu, voda nije hrana, ali je važno da ostanete hidrirani za vreme seksa. Jedna od opcija su i kocke leda koje mogu snažno uticati na čula vaše partnerke. Koristite kocke leda da stimulišete njeno telo tako što ćete ga nežno stavljati po njenom vratu, leđima, butinama ili intimnoj regiji.

ALKOHOL

U različitim situacijama i formama, alkohol može obezbediti vrhunski strastveni seks. Na primer, svoje omiljeno žestoko piće sipajte u pupak svoje partnerke a zatim ga popijte. Posebna priča je tekila koja se najčešće konzumira u vidu “body shota”, tako što se čašica stavi na telo žene, potom se ispije a nakon toga se uzme kriška limuna koja se nalazi među njenim zubima.

Pogledajte i Kako da je dovedete do orgazma za 15 minuta?

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *