Devojke otkrile najiritantnije navike svojih bivših momaka! - Men`s Health

Devojke otkrile najiritantnije navike svojih bivših momaka!

Nekada naizgled sitne i nebitne stvari mogu mnogo da naruše naš sklad i vezu s devojkom naših snova.

Ako ste se ikad pitali koje su to navike muškaraca koje devojke opasno nerviraju i zbog kojih su ostavile svoje nekadašnje momke, otkrijte u narednim redovima: 

NEKAD LJUBAV NIJE DOVOLJNA: 10 znakova da ste u pogrešnoj vezi

HRANA JE ŽIVOT

“Moj bivši dečko je imao stav da se sva hrana koja se nalazi na stolu treba deliti, čak i u restoranu. Posebno me je nerviralo kada bi iz mog tanjira uzeo deo hrane koji najviše volim i to bez pitanja”, rekla je jedna od devojaka.

“Jeo je picu viljuškom i nožem. To je presmešno.”

LOŠE NAVIKE

“Kada se umiva u lavabou, a potom ostavi pravu poplavu za sobom. Ni sama ne znam koliko puta sam mu rekla da obriše pod za sobom jer sam se plašila da ću se okliznuti. Kada sam zaista i pala i povredila se, imali smo žestoku raspravu”.

“Kod mog bivšeg me je nervirala njegova navika predugog pranja zuba. To je čini mi se trajalo satima, nije ni čudo što više nismo zajedno”.

“Nije imao naviku redovnog tuširanja, a kada bih ga ja opomenula da se okupa pre spavanja on bi se uvredio”.

BUDITE POŠTENI U SVAĐI

“Imao je običaj da se stalno vraća na naše svađe iz prošlosti. To sam mrzela jer su one bile potpuno irelevantne i stvar prošlosti, ali očigledno ne i za njega”.

“Svaki put kada bi racionalno i razumno pokušala da razgovaram sa njim o određenim problemima on bi to shvatao kao znak da ga napadam i onda neko vreme ne bi razgovarao sa mnom”.

Pročitajte i  Svi rizici analnog seksa

NE PAMETUJTE I NIKAKO JE NE UPOREĐUJTE SA BIVŠIM DEVOJKAMA

“Često me je upoređivao sa drugim ženama. Nikad nije propustio priliku da mi kaže kako su mu se druge žene udvarale i mislim da je tako hranio svoj ego. Očekivala sam da on zna razliku između flerta i lepog ponašanja”.

Pogledajte i Pitanja o bivšima koje smete da joj postavite

“Moj bivši dečko mi je davao savete o finansijama, iako sam ja u tom trenutku zarađivala duplo više od njega i imala više novca na bankovnom računu”.

“Zabavljala sam se sa dečkom koji me je stalo oslovljavao sa -luda! Više nismo zajedno. On je zapravo lud i čula sam da se zabavlja sa osobom koja ima šizofreniju”.

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *