Kako da je dovedete do orgazma za 15 minuta? - Men`s Health

Kako da je dovedete do orgazma za 15 minuta?

Želite da postanete majstor za orgazme? Istraživači instituta Kinsi su otkrili da neke žene mogu da dožive orgazam nakon 10 do 20 minuta seksa. 

Druga studija koju je sproveo magazin Journal of Sex and Martial Therapy pokazala je da, na iznenađenje mnogih, žene koje brže dožive vrhunac zahtevaju duže seksualne odnose, što će se svakako svideti muškoj populaciji.

Pogledajte i 8 savršenih poza za fenomenalni prvi put

15 MINUTA DO ORGAZMA: POČNITE SA POLJUPCIMA

Prva tri minuta posvetite predigri odnosno strastvenim poljupcima. Istraživanje sa koledža Lafajet je pokazalo da poljupci smanjuju nivo stresa i povećavaju lučenje hormona kortizola koji ubrzava proces uzbuđenja među partnerima.Stručnjaci u ovoj oblasti smatraju da poljupci po vratu najviše podižu “raspoloženje” kod lepšeg pola. Svakim poljupcem po vratu skidajte joj jedan komad odeće sa tela i tako ćete na bezbolan način otkloniti eventualni osećaj nelagodnosti. Naučna istraživanja su takođe došla do zaključka da u slučajevima kada se žena oseća dobro kada je naga, brže ostvaruje orgazam.

PUT DO NAJJAČEG VRHUNCA: 5 neverovatnih činjenica o klitorisu

12 MINUTA DO: DODIRUJTE JE RUKAMA

Ona je skoro potpuno naga, ali zadržite je u donjem vešu najmanje jedan minut. “Prelazite rukom po njenom donjem rublju umesto da odmah idete do kraja. Fokusirajte se na izgradnju naslućivanja kod nje umesto da idete na direktnu stimulaciju”, kaže seksualni terapeut Pola Hal. Prebrz uvod u seks kod žena povećava vreme za dostizanje orgazma. Ponašajte se kao da će seks trajati čitavu večnost, a to će je dodatno uzbuditi i povećati emocije. Kružite prstima sa usporenim, kružnim pokretima u predelu njene vagine. Mnogim ženama je potrebna dodatna stimulacija vaginalnog kanala gde se nalaze G tačka, klitoris i PS tačka (suprotna G tački) koja vodi do vrtoglavog orgazma.

Pročitajte i  5 načina da značajno povećate nivo testosterona

10 MINUTA DO: ORALNI SEKS

Oralni seks je najpouzdaniji put koji vodi do orgazma kod svake žene. Jednom rukom dodirujte regiju oko klitorisa, a jezikom dodirujte sam klitoris. Zatim kružnim pokretima jezika prolazite čitavom vaginalnom regijom. Kada osetite preorgazmične kontrakcije, znaćete da ste na pravom putu.

Erogene zone: Zagolicajte joj maštu poljupcem u vrat!

7 MINUTA DO: MISIONARSKA POZA 

Studija magazina Journal of Sexual Medicine je pokazala da je za prosečan klimaks kod žena potrebno sedam minuta nakon penetracije. To u praksi znači da je klasična misionarska poza najidealnija za puno dostizanje orgazma. Umesto standardnog pokreta penetracije probajte sa malo dužim pokretima napred-nazad. Bez dileme, pronalaženje i stimulacija G tačke je nabrži način da ženu dovedete do vrhunca.

1 MINUT DO: RADITE TO ŠTO VEĆ RADITE

“Žene mrze previše promena tehnika u toku samog seksualnog čina” kaže Džoni Frejzer koautor popularne knjige Lover Her Rights. Ovakve promene odvraćaju pažnju i nivo uzbuđenja vraćaju na početni nivo, pa nije čudno da žene ne uživaju u tome, jer pre samog orgazma sve počinje ispočetka. Ukoliko radite nešto na šta ona pozitivno reaguje, nastavite to da radite sa istom brzinom i strašću.

Otkrijte i Pružite joj orgazam koji traje čak 60 sekundi

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *