AKO ŽELITE DA TO I PONOVI: 7 stvari koje (ne) treba da radite u toku oralnog seksa - Men`s Health

AKO ŽELITE DA TO I PONOVI: 7 stvari koje (ne) treba da radite u toku oralnog seksa

“Ako celo iskustvo napravite što prijatnijim i zadovoljavajućim (i) po nju, to će vaša partnerka sa većim entuzijazmom gledati na to da ga ponovi”,  ističe bračni savetnik Mušumi Gus

Sad, kad je to utvrđeno – suočimo se sa činjenicom da postoje žene koj jednostavno ne vole da “idu dole”. U tom slučaju, na vama je da otkrijete zašto i da li postoji nešto što možete da uradite da joj promenite mišljenje – a da bi to upalilo, pridžavajte se sledećih pravila:

NE TREBA…

1. …JE PRITISKATI I NAGOVARATI

Nagovarati partnerku tako što ćete kod nje izazvati grižu savest totalno je pogrešan pristup. Ovo će najčešće izazvati obrnutu reakciju, koja će vam se obiti o glavu. Umesto toga, bolje je da celoj priči pristupite staloženo, da pokušate da joj objasnite koliko volite kad vas oralno zadovoljava i da je pustite da sama odluči da li će nastaviti to da radi.

Pogledajte: POSTANI NAJBOLJI LJUBAVNIK IKAD: 20 žena otkriva najseksi stvar koju muškarac može da uradi u krevetu

2. …JOJ KONTROLISATI GLAVU RUKAMA

Guranjem i pritiskanjem njene glave tokom oralnog seksa možete da joj nanesete ozbiljne povrede vrata i da joj otežate disanje.

“Pustite je da sama vodi, da određuje ritam i dubinu,” objašnjava seksolog Džil Mekdevit. Ovo će definitivno ići u vašu korist, naime, neke žene vole kad imaju kontrolu. Naredbe poput “dublje” i “sporije” mogu zvučati kao kritika. A sigurno ne želite da kritikuje ženu koja vas tog trenutka zadovoljava, zar ne?!

Davanje upustava može biti i dobro, ali samo ako se formuliše na pravi način, na primer – “Toliko me pali kada korištiš jezik…” – navodi Gus.

Saznajte: Tajne vrhunskih ljubavnika: 5 poza koje morate da isprobate 

3. …JE ZANEMARITI

“Nakon vašeg orgazma nemojte samo navući pantalone i otići. Dajte joj do znanja da je na nju red da bude zadovoljena, čak i ako to ne bude odmah tog trenutka. Važno je da joj date do znanja da nije kraj”, dodaje Gus.

Pročitajte i  Prepoznajte vatru u krevetu

TREBA…

1. …JOJ DATI DO ZNANJA DA UŽIVATE

Žene vole kada znaju da onim što rade izluđuju muškarca, zato nemojte da ćutite.

Što joj više govorite šta volite ili šta ona radi dobro, to će ona biti raspoloženija i ornija. Ako samo sedite i ćutite, može se osetiti nesigurnom i zapitati se šta radi pogrešno.

Pogledajte: Nestašni izvan spavaće sobe: 4 najuzbudljivija mesta za seks

2. …DA JOJ BUDE UDOBNO

Što joj je fizički udobnije, to će duže ostati u igri. Zato budite obzirni prema njoj.

“Ako je na kolenima, dajte joj jastuk ili se prebacite na krevet. Menjajte pozicije kako ne bi dobila grč u vratu i sklonite joj kosu da joj ne bi upadala u usta”, kaže Gus.

3. …DA ‘POSPREMITE DOLE’

Vodite računa o ličnoj higijeni pre no što uopšte pomislite da otkopčate pantalone. Ako ste upravo završili sa vežbanjem, ili ste imali poprilično znojav dan, brzo tuširanje bi bilo poželjno. I baštovanske veštine nisu na odmet, a kako pokazuju istraživanja sa Univerziteta u Indijani, obrijani (i ne, ne mislimo na brade, naravno) muškarci dobijaju više oralnog seksa.

Saznajte: 3 najgore greške u seksu zbog kojih će vas ostaviti

4. …DA DOGOVORITE ZAVRŠNU STRATEGIJU

Uprkos onome što vidite u pornićima, mnoge devojke ne vole kada ejakuliranje u usta ili po licu. Da biste osigurali da je vaš orgazam podjednako zabavan za vas koliko i za nju, dajte joj do znanja pre nego što dođete do vrhuncaističe Mekdevit.

Danilo Krša

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *